+32 (0)51 28 09 09

Bel ons

Maandag t/m Vrijdag

Tussen 9:00 - 17:30 uur

Winkelwagen

Koop online

Magazijn verwarming

Magazijn verwarming Industrie

Met infrarood magazijn verwarming van Industriele verwarming bespaar je direct op het energieverbruik. Door onze infrarood verwarming in te zetten om jouw magazijn of werkplaats te verwarmen behoren de torenhoge verwarmingskosten tot de verleden tijd.

Via een conventioneel systeem moet er bergen met lucht worden verwarmd om het magazijn ook maar iets warmer te krijgen. Dit gaat gepaard met hoge energiekosten. Met de ontwikkeling van de industriële infrarood heaters dalen de bedrijfskosten enorm.

Niet alleen op het verbruik bespaar je kosten, maar ook op de installatie. Deze is namelijk snel, want er hoeven immers geen leidingen te worden getrokken. Daarnaast bespaar je op het onderhoud, want infrarood heaters hebben geen onderhoud nodig.

Wij helpen je met magazijn verwarming

Industriele verwarming helpt je graag met het maken van de juiste keuze voor infrarood verwarming magazijn, zoals:

  • Aanpassen van conventionele gas verwarming naar infrarood verwarming.
  • Warmteplan opstellen per werkplek en ruimte
  • Berekening kosten besparing met infrarood verwarming

Industriële verwarming adviseert je over  het magazijn verwarmen, op het gebied van wand-gemonteerde en draagbare verwarmingen en natuurlijk weten wij alles over bedrijfruimte verwarmen en zone verwarming. Wil je goedkope infrarood verwarming voor het magazijn, dan hebben wij de oplossing voor jou. Vraag ons voor de infrarood verwarming advies voor magazijnen of kom naar onze infrarood verwarming showroom.

Als distributeur van diverse A-merken leveren wij altijd hoogstaande kwaliteit infrarood panelen en je ontvangt een lange, degelijke garantie op alle magazijn verwarmingen.

industriele-verwarming 50

Verwarming magazijn door infrarood straling

Verwarming magazijn door middels infrarood straling is een efficiënte en goedkope manier. In tegenstelling tot traditionele verwarming systemen verwarmt infrarood verwarming niet de lucht, maar de voorwerpen en mensen in de ruimte. Dit vindt plaats door middel van korte golf infrarood stralingswarmte, ir-a.

Je kan het vergelijken met een raam waardoor de zon naar binnen schijnt. De zon verwarmt alle objecten in de ruimte zonder grote luchtverplaatsing te genereren. De objecten nemen op hun beurt deze warmte op en weerkaatsen het terug de ruimte in. Daardoor ontstaat er een cyclus.

De direct gestookte gaskachel maakt gebruik van lucht circulatie, waarbij de warmte de ruimte in wordt geblazen.

Bij infrarood heaters van Industriele verwarming vindt er géén lucht circulatie plaats. Daardoor is dit type verwarming ideaal voor personen met een allergie of ademhaling problemen. Bovendien werkt het systeem geluid- en reukloos.

Door de stralingswarmte is infrarood verwarming ideaal voor grote ruimtes zoals magazijnen, kantoren, showrooms en industriehal. Er dient immers geen grote massa lucht opgewarmd te worden.

Infrarood verwarming om je magazijn verwarmen is energie zuiniger dan traditionele verwarming omdat er geen onnodige verspilling plaatsvindt. Daarnaast behoeven infrarood verwarmingen geen onderhoud.

Elektrische energie opgewekt door zonnepanelen kan je ook gebruiken als energiebron voor de infrarood panelen. De verwarming bedrijfsruimte zorgt ervoor dat de magazijnmedewerkers het direct warm hebben.

Een verwarming bedrijfsruimte in je magazijn is het beste met een infrarood heater. Start met zuinig verwarmen en vraag om een offerte. Je ontvangt een infrarood verwarming kosten overzicht met allerlei besparingen.

industriele-verwarming 47

Overstappen op infrarood magazijn verwarming

Onze infrarood experts van Industriele verwarming helpen je graag bij het maken van de juiste keuze om jouw magazijn te verwarmen met infraroodstraling. Wij komen graag ter plekke om je advies te geven hoe je een conventioneel gas verwarmingssysteem aanpast naar infrarood verwarming.

Daarnaast stellen wij een warmteplan op waarin per werkplek en zones staat beschreven hoe wij de ruimtes indelen met de duurzame infrarood stralers. Zoals het aantal heaters, het benodigd vermogen en welk type straler.

Uiteraard stellen wij hier ook een scherpe offerte voor op en maken een berekening van de kostenbesparing. Zodra je akkoord geeft gaan wij aan de slag met de levering en eventuele installatie van het korte golf infrarood verwarmingssysteem.

Door elektrisch te verwarmen met infrarood heb je geen risico op schadelijke koolmonoxide vergiftiging. Daarnaast is er geen uitstoot van schadelijke stoffen. Onze hoogwaardige infraroodstralers dragen het Duitse TÜV-keurmerk dragen, welke vrij zijn van kunststoffen en elektrostraling.

Magazijn verwarmen met infraroodstraling

Jouw magazijn verwarmen middels infraroodstraling is een snelle en goedkope manier. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen warmt infrarood verwarming niet de lucht, maar de objecten en personen in het stralingsgebied op.

Dit vindt plaats door middel van korte golf infrarood stralingswarmte, ook wel IR-A straling genoemd. Deze manier van verwarmen kan je vergelijken met de zon. Wanneer de zon door het raam naar binnen schijnt, warmen de voorwerpen in de ruimte op, zonder lucht circulatie.

De objecten nemen op hun beurt deze warmte op en weerkaatsen deze weer terug de ruimte in. Daardoor ontstaat er een cyclus. De direct gestookte gaskachel maakt gebruik van warme luchtcirculatie, waarbij de warme lucht het pand in wordt geblazen.

Er zijn geen risico’s op het gebied van gezondheid en je creëert een gezond binnenklimaat. Onze infrarood verwarmingssystemen zijn bijvoorbeeld ook toegestaan voor gebruik in kritieke omgevingen, zoals in ziekenhuizen in de operatiekamers.

Goedkoop magazijn verwarmen

Goedkoop magazijn verwarmen met infrarood heaters en heatstrips  van industriële verwarming is de duurzame manier. Infrarood stralers zijn namelijk zeer goed in staat om een bepaalde zone of ruimte te verwarmen.

Je verwarmt alleen de plekken waar het personeel aan het werk is, zonder dat je de overige ruimte van het magazijn hoeft te verwarmen. Bovendien vergroot je met de infrarood warmte het werkcomfort van je medewerkers en natuurlijk ook van jezelf.

Door nog meer te besparen om de kosten, kan je eventueel elektrische energie opwekken door het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Deze energie gebruik je voor het infrarood verwarmingssysteem. Goedkope energie, goed voor het milieu en CO2 neutraal.

Magazijn verwarming koop je bij grootste Industriële verwarmingsleverancier van de Benelux. Je kan ze natuurlijk online kopen in onze webshop of in één van onze winkels. Wij hebben diverse partners met showrooms verspreid over de Benelux.

industriele-verwarming 46

Geen luchtcirculatie bij infraroodwarmte

Bij magazijn verwarming met infrarood vindt er geen luchtcirculatie plaats, zoals met een warmteblazer wel het geval is. Hierdoor is dit type verwarming zeer geschikt voor werknemer die last hebben van allergieën of hun bronchiën. De lucht is namelijk schoon.

Daarnaast werkt het infraroodsysteem geruisloos en geeft geen nare geurtjes af. Door de stralingswarmte is infraroodverwarming ideaal voor grote ruimtes zoals een magazijn, garage, kantoorpand of bedrijfsruimte. Er dient immers geen grote massa lucht verwarmd te worden.

Doordat er geen verspilling is van de energie levert een infraroodsysteem een hoog rendement op. 93% van de energie wordt omgezet in warmte! Daarmee bespaar je tot wel 80% op de bedrijfskosten.

Infrarood straling heeft zelfs een therapeutisch en positief effect op het menselijk lichaam. Spieren ontspannen, bloedsdoorloop verbetert en het geeft verlichting bij gewrichts- en spierpijn. Reumapatiënten hebben hier bijvoorbeeld veel baat bij.

Hoe werkt infrarood magazijn verwarming?

In tegenstelling tot traditionele vormen van magazijn verwarming verwarm je met infrarood verwarming niet de lucht, maar de objecten en personen.

Warme lucht stijgt altijd op. Daardoor duurt het lang voor de werkplek in het magazijn goed verwarmd is. Infrarood verwarming van Industriele verwarming werkt op een andere manier.

Jet plaatst onze infrarood stralers op de plek waar warmte nodig. De infrarood stralen verwarmen direct deze zone.

Infrarood stralers werken zoals de zon, zodra je in de zon staat krijg je het comfortabel warm. Wanneer je terug de schaduw instapt voel je het hoge temperatuur verschil.

Dit betekent dat je met een stralingsverwarming elektrisch  bijvoorbeeld alleen de inpakruimte of sorteerruimte verwarmt en de overige plekken in het magazijn niet. Door gericht met de infrarood heater te warmen bespaar je flink op de verwarmingskosten. Stap nu over op een werkplaats verwarming  en start met werkplaats verwarmen zonder gas. 

Gezonde en veilige warmte

Door elektrisch te verwarmen heb je geen risico op schadelijke koolmonoxide vergiftiging. Daarnaast stoot een infrarood heater geen schadelijke stoffen uit.

Hoogwaardige infrarood verwarmingen die het Duitse TÜV-keurmerk dragen, zijn vrij van kunststoffen en elektrostraling. Er zijn geen risico’s op het gebied van gezondheid.

Met ir heaters behoud je een gezond binnenklimaat. Zo zijn bijvoorbeeld de infrarood verwarmingen van Industriele verwarming zelfs toegestaan voor gebruik in kritieke omgevingen. Zoals bijvoorbeeld op de verpleeg afdelingen en operatie kamers in ziekenhuizen.

Infrarood straling heeft zelfs een therapeutisch en positief effect op het menselijk gestel. Je spieren ontspannen, je wordt relaxt en het kan verlichting geven bij gewrichts- en spierpijn. Reumapatiënten hebben hier bijvoorbeeld baat bij.

Magazijn verwarmen met infrarood heaters

Je magazijn verwarmen met infrarood heaters is een duurzame en goedkope manier. Infrarood heaters zijn zeer geschikt om een bepaalde zone of ruimte te verwarmen. Dat wil zeggen daar waar het personeel aan het werk is, zonder dat je de rest van het magazijn moet verwarmen.

Bovendien vergroot je met infrarood verwarmingspaneel het werkcomfort van je medewerkers en van jezelf.

De voordelen van industriële infrarood heaters

– Energie besparing en lage verbruikskosten.
– Direct vol vermogen.
– Geen opwarmtijd nodig.
– Zuinige zone verwarming met hoge temperatuur.
– Zeer betrouwbare en gezonde warmte.
– Eenvoudig temperatuur bedienen.
– Snelle en makkelijk montage.
– Geen onderhoud kosten
– Reuk- en geluidloos.
– Comfortabele warmte.
– Te combineren met zonnepanelen.

industriele-verwarming 45

Bespaar direct op magazijn verwarming

Wil je graag besparen op de kosten van jouw magazijn verwarming? Dat is mogelijk met infrarood verwarming.

Besparen op energie lijkt niet zo eenvoudig, want verwarmen op de traditionele wijze houdt in dat je het gehele magazijn moet verwarmen om het voor de medewerkers op de werkvloer comfortabel te houden.

Dat betekent veel stoken, een lange opwarmtijd en veel warmte die verdwijnt door regelmatig opengaande roldeuren of openstaande ramen.

Met infrarood verwarming behoort al die verspilling direct tot de verleden tijd. Je verwarmt alleen plaatselijk. Daarnaast kan de ontstane warmte niet wegdrijven.

Daardoor werken jouw medewerkers comfortabel en bespaart je direct veel energie.

Infrarood verwarming bedrijfspand?

Heb je interesse industriële infrarood verwarming voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs bij één van onze showrooms. Onze adviseurs staan je graag te woord en laten je alle soorten en maten warmtestralers zien.

Bij industriele verwarming ben je bij het juiste adres. Laat je deskundig adviseren over de mogelijkheden van elektrische heaters met infrarood straling.

Tevens is het mogelijk om een afspraak te maken bij jou op locatie. Naast uitleg geven wij advies over hoeveel infrarood stralers er bijvoorbeeld nodig zijn. Zodat de ruimte efficiënt en effectief wordt verwarmd.

Positie van infrarood verwarming

De positie van de infrarood verwarming is van belang, zodat je de meeste warmte ontvangt. Het beste is om de infrarood heater boven hoofdhoogte te plaatsen in een hoek van ongeveer 45 graden. Zo raken de infrarood stralen van de infrarood heater de zijkant van het lichaam. Dit voelt comfortabel aan.

De korte golf infrarood stralers moeten op tenminste 3 meter hoogte worden geplaatst. Op deze manier heeft de infrarood heater een groot warmtebereik. Tevens is de veilige afstand voor de korte golf infrarood straling. De verwarmingen kunnen natuurlijk ook nog hoger worden opgehangen, op bijvoorbeeld 8 meter.

Laat je goed informeren welk vermogen je nodig hebt voor welke hoogte en ruimte. Het vermogen is vervolgens afhankelijk van een drietal factoren:

  • – de hoogte van het pand
  • – de isolatiewaarde
  • – het aantal m2 dat verwarmt moet worden.

Zorg ervoor dat de infrarood stralen niet worden onderbroken. Plaats bijvoorbeeld nooit een stelling of ander object voor de stralingsverwarming elektrisch. Dit levert namelijk warmte verlies op. 

Waar is infrarood verwarming te koop?

De industriële verwarming is te koop via onze online winkel, dan wel bij de Industriele verwarming winkels. Industriele verwarming heeft diverse partners met showrooms verspreid over heel Nederland en België.

Wil je meer informatie of met een adviseur spreken, dan is dat heel goed mogelijk in één van onze showrooms of bij de officiële dealers. Het hoofdkantoor van Inustriele verwarming is gevestigd Roeselare.

In de showroom kun je vrijblijvend rondkijken en zelf de infrarode warmte ervaren. Onze deskundige adviseurs staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden over werkplaats verwarming, magazijn verwarming, verwarming bedrijfshal. mobiele infrarood verwarming, garage verwarming en industrie verwarming. Natuurlijk kan je ook altijd bellen met onze klantenservice.

De verschillende typen, de diversiteit in vermogen en een omschrijving vind je ook allemaal in onze webwinkel terug. De functionaliteit op deze site is gebruiksvriendelijk.

Wij leveren de volgende werkdag de bestelde producten af, mits het artikel in voorraad is en voor 12.00 uur is besteld. Vraag vandaag nog vrijblijvend online een offerte aan.

Een infrarood verwarming magazijn koop je eenvoudig via de onze website of webshop. Of je nu kiest voor een verwarming bedrijfsruimte, werkplaats verwarming of een elektrische heaters bedrijfshal, we komen graag langs om je advies en een berekening te geven.

Heb je advies nodig over welke infrarood verwarming het beste in jouw industriële ruimte past? Kom ook bij ons langs en al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs.

Wij helpen je graag verder en maken daarnaast een passende offerte van onze producten. Uiteraard op basis van jouw wensen.

Het hoofdkantoor met showroom van Industriële verwarming is gevestigd in Roeselarse. Tevens heeft Industriële verwarming diverse partners met showrooms verspreid in Nederland en België.