Magazijn verwarming

Industriële verwarming

Gratis offerte aanvragen

industriële verwarming

Infrarood magazijn verwarming

Met infrarood magazijn verwarming bespaar je direct op het energieverbruik. Door onze infrarood verwarming in te zetten om jouw magazijn of loods te verwarmen behoren de torenhoge verwarmingskosten tot de verleden tijd. 

Via een conventioneel systeem moet er bergen met lucht worden verwarmd om het magazijn ook maar iets warmer te krijgen. Dit gaat gepaard met hoge energiekosten. Met de ontwikkeling van de industriële infrarood heaters dalen de bedrijfskosten enorm.

Niet alleen op het verbruik bespaar je kosten, maar ook op de installatie. Deze is namelijk snel, want er hoeven immers geen leidingen te worden getrokken. Daarnaast bespaar je op het onderhoud, want infrarood heaters hebben geen onderhoud nodig. 

industrie verwarming

Beste keus warmte is infrarood verwarming

Geen opwarmtijd benodigd, Gezonde instant warmte en Kostenbesparend.

Oprichter industriele verwarming Eugene Verbraak

Onze infrarood verwarming voor de industrie is van hoge kwaliteit en duurzaam. Koop energiezuinige magazijn verwarming bij de marktleider België. Vraag nu een offerte aan.

Eugene Verbraak
Directeur Industriële verwarming

industriele verwarming plafond

Overstappen naar infrarood magazijn verwarming

Onze infrarood experts van industriële verwarming helpen je graag bij het maken van de juiste keuze om jouw magazijn te verwarmen met infraroodstraling. Wij komen graag ter plekke om je advies te geven hoe je een conventioneel gas verwarmingssysteem aanpast naar infrarood verwarming. 

Daarnaast stellen wij een warmteplan op waarin per werkplek en zones staat beschreven hoe wij de ruimtes indelen met de duurzame infrarood stralers. Zoals het aantal heaters, het benodigd vermogen en welk type straler. 

Uiteraard stellen wij hier ook een scherpe offerte voor op en maken een berekening van de kostenbesparing. Zodra je akkoord geeft gaan wij aan de slag met de levering en eventuele installatie van het korte golf infrarood verwarmingssysteem. 

Door elektrisch te verwarmen met infrarood heb je geen risico op schadelijke koolmonoxide vergiftiging. Daarnaast is er geen uitstoot van schadelijke stoffen. Onze hoogwaardige infraroodstralers dragen het Duitse TÜV-keurmerk dragen, welke vrij zijn van kunststoffen en elektrostraling. 

industriele verwarming bedrijfspans

Magazijn verwarmen met infraroodstraling

Jouw magazijn verwarmen middels infraroodstraling is een snelle en goedkope manier. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen warmt infrarood verwarming niet de lucht, maar de objecten en personen in het stralingsgebied op.

 Dit vindt plaats door middel van korte golf infrarood stralingswarmte, ook wel IR-A straling genoemd. Deze manier van verwarmen kan je vergelijken met de zon. Wanneer de zon door het raam naar binnen schijnt, warmen de voorwerpen in de ruimte op, zonder lucht circulatie.

De objecten nemen op hun beurt deze warmte op en weerkaatsen deze weer terug de ruimte in. Daardoor ontstaat er een cyclus. De direct gestookte gaskachel maakt gebruik van warme luchtcirculatie, waarbij de warme lucht het pand in wordt geblazen.

Er zijn geen risico’s op het gebied van gezondheid en je creëert een gezond binnenklimaat. Onze infrarood verwarmingssystemen zijn bijvoorbeeld ook toegestaan voor gebruik in kritieke omgevingen, zoals in ziekenhuizen in de operatiekamers. 

 

De beste magazijn verwarming

Waarom is een magazijn altijd zo koud? Dit komt omdat veel magazijnen nog met een luchtverwarming worden verhit. Waarbij enorm veel gasgestookt wordt voordat je iets merkt van de warmte. Kostbaar en niet goed voor het milieu. De oplossing is een magazijn verwarming met infrarood, nooit meer een koud magazijn. Dit vergroot het werkcomfort van jouw personeel.

Zuinige magazijn verwarming

Doordat infrarood verwarming geen grote massa lucht hoeft te verwarmen, bespaar je gelijk op de stookkosten. Infrarood magazijn verwarming warmt namelijk niet de lucht op, maar direct de mensen en objecten. Zoals de goederen, vloer en muren. Er is een constante warmte aanwezig, zonder veel te stoken. Verwarm zuinig jouw magazijn met infrarood verwarming.

Duurzame magazijn verwarming

Een infrarood magazijn verwarming is duurzaam in verbruik. Daarnaast verwarm je alleen de zone daar waar het nodig is. Door elektrisch te verwarmen met infrarood heb je geen risico op schadelijke koolmonoxide vergiftiging. Tevens stoot een ir heater geen schadelijke stoffen uit. De hoogwaardige infrarood magazijn verwarming is vrij van kunststoffen en elektrostraling.

toekomst is infrarood panelen zoals de zon

Toekomst is infrarood panelen

Met een elektrische infrarood magazijn verwarming denk je vooruit. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van de voorraad van fossiele brandstoffen. Gebruik groene stroom, bijvoorbeeld door energie op te wekken met zonnepanelen op het dak. Je bent daardoor niet alleen goedkoop uit, je stoot ook geen CO2 uit. Dit is een win-win situatie voor iedereen.

Zuinige Industrie verwarming

Groene Duurzame Verwarming

industriele verwarming straler industrie toepassingen

Geen luchtcirculatie bij infraroodwarmte

Bij verwarming met infrarood vindt er geen luchtcirculatie plaats, zoals met een warmteblazer wel het geval is. Hierdoor is dit type verwarming zeer geschikt voor werknemer die last hebben van allergieën of hun bronchiën. De lucht is namelijk schoon. 

Daarnaast werkt het infraroodsysteem geruisloos en geeft geen nare geurtjes af. Door de stralingswarmte is infraroodverwarming ideaal voor grote ruimtes zoals een magazijn, garage, kantoorpand of loods. Er dient immers geen grote massa lucht verwarmd te worden.

Doordat er geen verspilling is van de energie levert een infraroodsysteem een hoog rendement op. 93% van de energie wordt omgezet in warmte! Daarmee bespaar je tot wel 80% op de bedrijfskosten. 

Infrarood straling heeft zelfs een therapeutisch en positief effect op het menselijk lichaam. Spieren ontspannen, bloedsdoorloop verbetert en het geeft verlichting bij gewrichts- en spierpijn. Reumapatiënten hebben hier bijvoorbeeld veel baat bij.

industriele verwarming mobiele verwarming

Goedkoop jouw magazijn verwarmen

Je magazijn verwarmen met infrarood stralers van industriële verwarming is een duurzame en tevens goedkope manier. Infraroodstralers zijn namelijk zeer goed in staat om een bepaalde zone of ruimte te verwarmen. 

Je verwarmt alleen de plekken waar het personeel aan het werk is, zonder dat je de overige ruimte van het magazijn hoeft te verwarmen. Bovendien vergroot je met de infrarood warmte het werkcomfort van je medewerkers en natuurlijk ook van jezelf.

Door nog meer te besparen om de kosten, kan je eventueel elektrische energie opwekken door het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Deze energie gebruik je voor het infrarood verwarmingssysteem. Goedkope energie, goed voor het milieu en CO2 neutraal.

Magazijn verwarming koop je bij grootste Industriële Verwarmingsleverancier van de Benelux. Je kan ze natuurlijk online kopen in onze webshop of in één van onze winkels. Wij hebben diverse partners met showrooms verspreid over de Benelux.

Meest gestelde vragen over de magazijn verwarming

Magazijn verwarming is een heater die gebruikt maakt van korte golf infraroodstralen. Deze infrarood magazijn verwarming verwarmt de ruimte op een zeer efficiënte en effectieve manier. Je bespaart tot wel 80% op de verwarmingskosten. Duurzaam in gebruik. 

Je wilt magazijn verwarming aanschaffen omdat je van de geld verslindende luchtblazers af wilt en duurzaam wilt verwarmen. Deze luchtverwarmers werken vaak op basis van fossiele brandstoffen. Daarom wil jij jouw magazijn verwarmen met duurzame infrarood heaters. 

Magazijn verwarming is ideaal voor diegene die hun bedrijfspand op een zuinige en effectieve wijze willen verwarmen. De korte golf infrarood stralers verwarmen niet alleen de werkplek, maar ook de opslaggoederen in het magazijn. Je bespaart zo’n 80% op de kosten.

Magazijn verwarming koop je bij ons. Wij zijn de grootste en beste infrarood verwarming groothandel in de Benelux. Wij bieden industriële heaters aan voor industriële panden. Vraag nu een offerte aan. Ook kan je online in de webshop onze producten kopen.

De magazijn verwarming installeer je aan de wand of het plafond op tenminste 3 meter tot 10 meter hoogte. Je hebt hierdoor een groot warmtebereik en het is tevens de veilige afstand voor de korte golf straler. Vraag onze installatiedienst om een vakkundige montage. 

Wij komen bij je langs

We kunnen ook een bezoek brengen bij jou op locatie. We geven je graag een goed advies vooraf over welke infrarood verwarming het beste in jouw industriële ruimte past. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige infrarood experts. 

Wij helpen je graag verder en maken daarnaast een passende offerte van onze producten. Uiteraard op basis van jouw wensen. Tevens stellen we een warmteplan op, waarin ook de besparingen zijn weergegeven. Neem contact op via het formulier. 

Breng de zon in je bedrijf

KIES VOOR INFRAROOD PANELEN

Industriële verwarming voor diverse toepassingen zoals magazijnen, bedrijfshallen, loodsen en garages. De industriële verwarming infrarood is geschikt voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen. Denk hierbij aan vochtige, stoffen of natte werkplaatsen. Alsmede voor explosie gevaarlijke omgevingen, zoals een ATEX-zone.

Werkplaats verwarming met infrarood is een zuinige en duurzame oplossing om deze ruimte te voorzien van aangename warmte. Allereerst verwarm je hiermee iedere werkplaats direct. Ten tweede verwarm je alleen de zone waar het nodig is. Bij zone gericht verwarmen gaat er aanzienlijk minder warmte verloren. 

Mobiele infrarood verwarming met korte golf stralen verwarmt de plek die je wenst. Met onze mobiele infrarood verwarming heb je daardoor de zon binnen handbereik. Flexibel werken met een verplaatsbare infrarood verwarming voor industriële ruimtes. Op deze wijze verwarm je zuinig de lokale werkplekken.

Garage verwarming met infrarood straling is energiezuinig en comfortabel warm. Bij een garage werkplaats is er een continue toevoer van koude lucht. Het heeft geen zin om een luchtverwarming aan te zetten. Infrarood garage verwarming is niet gevoelig voor tocht. Je verwarmt direct de plek waar je aan het werk bent.

Onze industriële loods verwarming is ontwikkeld voor gebruik in grote loodsen. De korte infraroodgolf loods verwarming verwarmt niet alleen de werkplek, maar ook de opslaggoederen. Eigenlijk is er maar één goede oplossing om deze ruimte te voorzien van warmte, namelijk met de infrarood loods verwarming.