logo industriele verwarming klein

Mobiele infrarood verwarming

Mobiele infrarood verwarming voor de industrie

Mobiele infrarood verwarming die energiezuinig een werkplaats of zone in een magazijn, bedrijfshal en bedrijfsruimte verwarmt? Dan zijn de mobiele infrarood verwarmingen van Industriele verwarming voor jou de oplossing. Een mobiele infrarood verwarming verwarmt direct en plaatselijk, daar waar de warmte gewenst is.

Er zijn situaties waarbij lokale warmte gewenst is, zeker in een groot en niet goed geïsoleerd industrieel pand. Denk bijvoorbeeld aan een loods waarbij op meerdere plekken gewerkt wordt. Of werknemers die binnen en buiten werkzaam zijn.

Op deze wijze verspil je geen warmte op plekken waar niet altijd iemand aan het werk is. De werknemer kan daardoor altijd zijn werk warm en comfortabel uitvoeren. Hetzelfde geldt voor werkplekken waar het niet mogelijk is om permanent een verwarming te plaatsen. Dan biedt de mobiele infrarood verwarming van Industriële verwarming de oplossing!

Mobiele infrarood verwarming van Industriele verwarming met korte golf stralen verwarmt de werkplek. Flexibel werken met een verplaatsbare verwarming voor industriële ruimtes. De lange golf bijzet kachel geschikt voor woning. Met onze IR heaters heb je altijd de zon binnen handbereik.

Er zijn situaties waarbij direct warmte gewenst is, zeker in een groot en niet goed geïsoleerd industriele bedrijfsruimte. Denk bijvoorbeeld aan een magazijn of loods waarbij op meerdere plekken gewerkt wordt. Op deze wijze verspil je geen warmte op plekken waar niet altijd iemand aan het werk is.

Ook op een kantoor zijn er tal van voorbeelden te bedenken wanneer een mobiele infrarood verwarming van pas kan komen. Zoals in een koude zone in de bij het raam of een ingang. Een bijzet kachel zorgt dan voor comfortabele warmte.

Infrarood verwarming mobiel voor de werkplaats

Ben je op zoek naar een infrarood verwarming mobiel waarmee je op een zuinige manier elke werkplaats kunt verwarmen? Dan is mobiele infrarood verwarming een ideale oplossing.

Met deze warmtestralers hoef je niet een hele ruimte te verwarmen als dat niet nodig is. Daarbij kan je de straling precies richten op de locatie waar jij wilt werken. Alleen deze zone verwarm je, waardoor je zuinig omgaat met de energie.

Door zone gericht te verwarmen bespaar je jaarlijks flink op de verwarmingskosten. Tevens is het ook duurzamer, efficiënter en effectief.

Je verwarmt namelijk de rest van de omgeving niet. Juist daardoor is infrarood verwarming mobiel een zeer efficiënte verwarming methode.

Mobiele infrarood verwarming van Industriele verwarming met korte golf stralen verwarmt de werkplek. Flexibel werken met een verplaatsbare verwarming voor industriële ruimtes. De lange golf bijzet kachel geschikt voor woning. Met onze IR heaters heb je altijd de zon binnen handbereik.

Er zijn situaties waarbij direct warmte gewenst is, zeker in een groot en niet goed geïsoleerd industriele bedrijfsruimte. Denk bijvoorbeeld aan een magazijn of loods waarbij op meerdere plekken gewerkt wordt. Op deze wijze verspil je geen warmte op plekken waar niet altijd iemand aan het werk is.

Ook op een kantoor zijn er tal van voorbeelden te bedenken wanneer een mobiele infrarood verwarming van pas kan komen. Zoals in een koude zone in de bij het raam of een ingang. Een bijzet kachel zorgt dan voor comfortabele warmte.

Gratis offerte aanvragen

1
stap 1
2
stap 2
3
stap 3

Jouw mobiele infrarood verwarming kan je overal inzetten

Mobiele verwarming kopen in onze online winkel

De beste mobiele verwarming voor jouw werkplaats, bedrijfshal, bedrijfsruimte en magazijn. Een elektrische mobiele verwarming is zuiniger dan een mobiele verwarming op gas. Stap nu over op energiezuinige mobiele verwarming door middels infrarood heaters. Infrarood mobiele verwarming bespaart je honderden euro’s op je energierekening. Bekijk nu ons mobiele verwarming gamma of vraag meer informatie op. Mobiele verwarming kopen doe je bij Industriële verwarming.

Direct warm met een mobiele infrarood verwarming

Onze mobiele infrarood verwarming is in staat om snel een zones te verwarmen. In tegenstelling tot hete luchtverwarming, die warmte afgeeft aan de omgevingslucht, verwarmt de elektrische mobiele verwarming direct de objecten en medewerkers binnen het stralingsbereik.

Dit voorkomt onnodige stookkosten en is bijzonder praktisch in grote open ruimtes, zoals een bedrijfshal, garage of werkplaats. Zodra je de elektrische heater aanzet geniet je ook direct van de comfortabele warmte.

Een korte golf infrarood straler heeft namelijk geen opwarmtijd nodig. Daardoor bespaar je gelijk op het energieverbruik en dus op de kosten voor verwarming. Een mobiele infrarood verwarming is voor werknemers die flexibele werkplekken hebben een uitkomst.

Met mobiele infrarood verwarming zorg je voor ruimte- en zone verwarming. Doordat de infrarood verwarming niet vast gemonteerd is, kan je deze overal neerzetten waar er behoefte is aan warmte. Het enige wat je nodig hebt bij een mobiele infrarood verwarming van Industriële verwarming, is een aansluiting op de elektriciteit.

Doordat de mobiele verwarming geen opwarmtijd heeft is dit een veel betere warmtebron.Stap nu over op de energiezuinige mobiele verwarming door middels van infrarood heater.

Mobiele verwarming op verschillende locaties

In een bedrijfsruimte, garage of magazijn wordt er niet altijd op één vaste werkplek gewerkt. Wanneer jouw medewerkers op verschillende locaties werken, ligt de keuze voor een infrarood verwarming mobiel erg voor de hand.

Met deze verplaatsbare infrarood verwarming zorg je er namelijk voor dat op iedere locatie en op ieder moment aangename warmte is om te werken. Zowel geschikt voor binnen als buitengebruik. De mobiele verwarming is eenvoudig te verplaatsen.

Het is niet alleen kostenbesparend, maar ook prettig voor de mensen die bij jou werken. Comfortabele warmte met flexibele werkplekken. Daarnaast zorgt de infraroodwarmte ervoor dat bijvoorbeeld lak of verf beter droogt.

Een andere voordeel van lokaal verwarmen met een mobiele infrarood verwarming is dat je lage verbruikskosten hebt. Je verwarmd immers alleen de werkplek waar de warmte benodigd is. Daarnaast maken de mobiele verwarmingen geen geluid en zijn ze ook reukloos. Stop met mobiele verwarming gas, want dat is duur en lawaaierig dan een energiezuinige mobiele verwarming door middels van infrarood heater. Stap over op een mobiele infrarood verwarming.

Daardoor creëer je een prettige warme werkplek voor jouw werknemers. Wil jij ook de werkplekken mobiel verwarmen met een mobiele verwarming elektrisch? Mobiele verwarming kopen begint bij Industriële verwarming en neem contact met ons op, vraag een gratis offerte op of koop een mobiele verwarming in de online winkel van Industriële verwarming.

Industriele verwarming werkplaats magazijn verwarming industriehal bedrijfshal bedrijfsruimte industrie verwarming
industriele verwarming plafond
Industriele verwarming werkplaats magazijn verwarming industriehal bedrijfshal bedrijfsruimte industrie verwarming
industriele verwarming plafond industrie

Modellen verplaatsbare infrarood verwarming

Industriele verwarming biedt verschillende soorten modellen aan voor de verplaatsbare infrarood verwarming. Welke geschikt zijn om te gebruiken in diverse ruimtes, zoals magazijnen, werkplaatsen, garages en andere toepassingen. Met of zonder wielen en eventueel in hoogte verstelbaar.

Industriele verwarming levert de mobiele infrarood verwarming van het Italiaanse merk Star Progretti. Dit zijn zeer hoogwaardige infrarood heaters, welke allen voorzien van de beste keurmerken en certificaten. Het rendement is daardoor ook zeer hoog.

De Helios modellen zijn voorzien van een stevige voet met boven op de verwarming een handvat. Of hij staat op telescopische voet welke voorzien is van wielen. Beide zijn geschikt voor het verwarmen van zones tot 25 m2.

Mobiele infrarood verwarming is ideaal om te gebruiken in grote industriële ruimtes waar je alleen plaatselijk comfort nodig hebt. Denk hierbij aan loodsen, garages, magazijnen, verwerkende industrie, werkplaatsen voor metaalbewerking, opslagruimtes of bijbehorende kantoorunits.

Industriële infrarood verwarming Helios

Helios Robot met wielen: de mobiele Helios Robot industriële infrarood verwarming beschikt over twee krachtige Golden Tube lampen van 1500 Watt. Deze lampen zijn separaat van elkaar te bedienen afhankelijk van de warmtevraag.

De Helios Robot verwarming is voorzien van een telescopische voet welke je in kan stellen tussen de 114 en 180 cm. De voet heeft wielen, waardoor deze eenvoudig verplaatst kan worden. Geschikt voor ruimtes tot 20 m2.

Helios Varma op standaard met handvat: Deze infrarood stralers beschikken over 1 of 2 twee krachtige Golden Tube lampen van 1500 Watt. De heaters wegen respectievelijk 4,5 of 9,8 kilo. Geschikt voor het verwarmen van ruimtes tussen de 15 en 25 m2.

Op de infrarood verwarming Helios producten ontvang je twee jaar garantie. Met onze Helios mobiele verwarmingen bespaar je aanzienlijk op de jaarlijkse energiekosten. De hoogwaardige infrarood heaters hebben een lange levensduur van tenminste 5.000 tot 7.000 branduren.

Waar is mobiele infrarood verwarming te koop?

De mobiele industriële verwarming is te koop via onze site in de webshop of dan wel bij meer dan 450 winkels in Nederland en België. Industriële verwarming heeft diverse partners met showrooms verspreid over heel Nederland en België.

Wil je meer informatie of met een adviseur spreken, dan is dat heel goed mogelijk in één van onze showrooms of bij de officiële dealers. 

In de showroom kun je vrijblijvend rondkijken en zelf de infrarood verwarming ervaren. Onze infrarood adviseurs staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kan je ook altijd bellen met onze klantenservice. De kosten infrarood verwarming worden goed aan je uitgelegd.

De verschillende typen elektrische heaters, staande en hangende, de diversiteit in vermogen en een omschrijving vind je ook allemaal in onze webwinkel terug. De functionaliteit op deze site is gebruiksvriendelijk.

Industriele verwarming levert de volgende werkdag de bestelde producten af, mits het artikel in voorraad is en voor 12.00 uur is besteld. Vraag vandaag nog vrijblijvend online een offerte aan.

Losse verwarming is handig als je extra warmte nodig hebt in je bedrijfspand of op een industriële werkplaats. Met een mobiele infraroodverwarming hebben je medewerkers het niet meer koud. De mobile infrarood verwarming is gemakkelijk te verplaatsen. Het enige wat je nodig hebt is een normale elektra aansluiting.

Er zijn verschillende soorten infrarood bijverwarming te koop, zoals een keramische kachel, elektrische kachels, elektrische radiator en infrarood heaters. 

Met een verwarming werkplaats de mobiele elektrische verwarming heb je geen last van luchtcirculatie. Het verwarmt namelijk direct de mensen en objecten. Ook in ruimtes waar veel tocht is, zoals een werkplaats, is eenvoudig te verwarmen met infrarood. Vraag de medewerker van Industriele verwarming naar de mogelijkheden.

Wat is de technologie achter infrarood straling?

De industriële mobiele verwarming maakt gebruik van de korte golf infrarood straling. Infrarood kent vervolgens drie soorten golflengtes. Korte, midden en lange golf.

De golflengte bepaalt vervolgens hoe krachtig de infraroodstralen zijn. Hoe krachtiger hoe ‘scherper’ de warmte stralen aanvoelen. De infrarood stralen zijn onderverdeeld in drie groepen, te weten:

 • Infrarood-A: korte golf infrarood– vlak bij het zichtbare rode licht (700°C+). Wordt toegepast als industriële heaters.
 • Infrarood-B: middengolf (ca. 250—700°C) – donkerrood licht. Zijn therapeutische verwarmingen, zoals infrarood sauna’s.
 • Infrarood-C: lange golf (<250°C) – straalt geen zichtbaar licht uit. Wordt toegepast bij de infrarood verwarmingen voor woningen en ook kantoren.

Energiezuinig en comfortabel met de mobiele verwarming

Zoek je ook naar de beste manier om te besparen op energie en kosten? Kortom wil je graag overstappen op elektrische en milieu vriendelijke industriële heater van jouw werkruimtes? Als magazijn verwarming of verwarming bedrijfshal?

Dan zijn mobiele korte golf infrarood stralers het ideale antwoord. De infrarood verwarming verwarmt direct, geven een comfortabele warmte en bieden direct berekenbare lage stookkosten.

Industriële ruimtes zijn namelijk hoog en groot. Een hal van 8 meter hoog is heel normaal.Een goede industrie verwarming met infrarood verwarming zorgt dat je voordelig kan verwarmen.

Met convectie verbruik je veel energie, terwijl je er weinig profijt van de warmte hebt. Daarnaast duurt het heel erg lang voordat het industrieel pand ook maar iets warm is. Koop mobiele verwarming met infrarood bij de Industriële verwarming online winkel.

De beste mobiele infrarood verwarming

Met een mobiele infrarood verwarming heb je altijd warmte om je heen. De infrarood verwarming is licht in gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen naar de werkplek waar jij de warmte nodig hebt. Sommige mobiele modellen staan op een voet met wieltjes, zodat je ze eenvoudig kan verrijden. Flexibel werken en flexibel verwarmen.

Zuinige mobiele infrarood verwarming

De mobiele infrarood verwarming heeft geen opwarmtijd, waardoor je direct bespaart op het energieverbruik. De warmte afgifte bestaat uit korte golf infrarood stralen, welke niet worden beïnvloed door lucht bewegingen. De warmte waait niet weg. Ze zijn zuinig en zeer geschikt voor ruimtes die niet goed zijn geïsoleerd of niet volledig zijn afgesloten.

Duurzame mobiele infrarood verwarming

Een mobiele infrarood verwarming is zeer duurzaam in gebruik. De gebruikte energie wordt voor 93% omgezet in warmte, dit is extreem hoog. Wanneer je groene stroom gebruikt stoot je met een mobiele infrarood verwarming geen CO2 uit. Zuinig in gebruik, CO2 neutraal en een lange levensduur, dat is pas duurzaam verwarmen.

toekomst is infrarood panelen zoals de zon

Flexibele met infrarood verwarming

Met een mobiele infrarood verwarming ben je flexibel voor de indeling van jouw loods of bedrijfshal. Bij een werkplaats hoeft niet de hele ruimte verwarmd te worden, alleen daar waar de warmte nodig is. Je pakt eenvoudig de mobiele infrarood op en plaatst deze in de ruimte waar je aan het werk bent. Directe zone verwarming met infraroodstraling.

Verwarming mobiel

Verwarming mobiel is handig als je extra warmte nodig hebt in je bedrijfspand of op  een industriële werkplaats. Met een verwarming mobiel hebben je medewerkers het niet meer koud. De mobiele infrarood verwarming is gemakkelijk te verplaatsen. Het enige wat je nodig hebt is een normale elektra aansluiting.

Er zijn verschillende soorten infrarood bijverwarming te koop, zoals een keramische kachel, elektrische kachels, elektrische radiator en infrarood heaters. 

Met een werkplaats verwarming als een mobiele elektrische verwarming heb je geen last van luchtcirculatie. Het verwarmt namelijk direct de mensen en objecten. Ook in ruimtes waar veel tocht is, zoals een werkplaats in een loods, is eenvoudig te verwarmen met infrarood. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Toepassing van mobiele infrarood systemen

Mobiele infrarood verwarming van Industriele verwarming is ideaal te gebruiken in grote ruimtes waar je alleen plaatselijk comfort nodig hebt. Een werkplaats verwarming mobiel is de beste uitkomst.

Denk hierbij aan magazijn verwarmen, garages, houtwerkplaatsen, verwerkende industrie, werkplaatsen metaalbewerking of opslagruimtes en bijbehorende kantoorunits.

Ook bieden wij diverse oplossingen voor het energie zuinig infrarood verwarming magazijn. Welke verwarming bedrijfsruimte of bedrijfshal verwarmen je ook kiest, de oplossing is zuinige infrarood verwarming.

Voordelen mobiel verwarming

 • Directe warmte zonder verspilling
 • Lage verbruikskosten
 • Comfort op de juiste plaats
 • Beschermt tegen vocht en kou
 • Simpel bedienbaar met controller
 • Geen verkwistende opwarm periode
 • Geluidloos lokaal verwarmen
 • Betrouwbare superieure kwaliteit
 • Te combineren met zonnepanelen
 • beste mobiele verwarming