+32 (0)51 28 09 09

Bel ons

Maandag t/m Vrijdag

Tussen 9:00 - 17:30 uur

Winkelwagen

Koop online

Mobiele infrarood verwarming

Mobiele infrarood verwarming voor de industrie

Mobiele infrarood verwarming die energiezuinig een werkplaats of zone in een magazijn, bedrijfshal en bedrijfsruimte verwarmt? Dan zijn de mobiele infrarood verwarmingen van Industriele verwarming voor jou de oplossing. Een mobiele infrarood verwarming verwarmt direct en plaatselijk, ook als vaste elektrische verwarming magazijn of¡ industriele verwarming elektrisch te verkrijgen daar waar de warmte gewenst is, zoals een werkplaats.

Er zijn werkplaatsen waarbij lokale warmte door middels  van mobiele infrarood verwarming gewenst is, zeker in een grote bedrijfsruimte en niet goed geïsoleerd industrieel pand. Denk bijvoorbeeld aan een magazijn waarbij op meerdere plekken gewerkt wordt. Of werknemers die binnen en ook buiten werkzaam zijn.

Waarom een mobiele verwarming?

Met een infrarood mobiele verwarming verspil je geen warmte op plekken waar niet altijd iemand aan het werk is. De werknemer kan door de infrarood verwarming bedrijfshal altijd zijn  of haar werk warm en comfortabel uitvoeren. Hetzelfde geldt voor werkplekken waar het niet mogelijk is om permanent een verwarming te plaatsen. Dan biedt de mobiele infrarood verwarming van Industriële verwarming de oplossing!

Mobiele infrarood verwarming van Industriele verwarming met korte golf stralen verwarmt de werkplek. Flexibel werken met een verplaatsbare verwarming voor industriële ruimtes. De lange golf bijzet kachel geschikt voor woning. Met onze IR heaters heb je altijd de zon binnen handbereik.

Er zijn situaties waarbij direct warmte gewenst is, zeker in een groot en niet goed geïsoleerd industriele bedrijfsruimte. Denk bijvoorbeeld aan een magazijn of indsutriehal, waarbij op meerdere plekken gewerkt wordt. Op deze wijze verspil je geen warmte op plekken waar niet altijd iemand aan het werk is.

Ook op een kantoor zijn er tal van voorbeelden te bedenken wanneer een mobiele infrarood verwarming van pas kan komen. Zoals in een koude zone in de bij het raam of een ingang. Een bijzet kachel zorgt dan voor comfortabele warmte. Je kan ook een garage verwarmen met een verplaatsbare verwarming.

Wil je mobiele verwarming kopen? En wel de beste mobiele verwarming die geschikt is als werkplaats verwarming, magazijn verwarming en elektrische verwarming bedrijfshal.

Koop een elektrische verwarming mobiel in onze online shop of vraag om een offerte. Je wilt natuurlijk dat het een energiezuinige mobiele verwarming is en dat is precies wat wij leveren. Onze hele mobiele verwarming gamma staat op de shop.

Infrarood verwarming mobiel voor de werkplaats

Ben je op zoek naar een infrarood verwarming mobiel waarmee je op een zuinige manier elke werkplaats kunt verwarmen? Dan is mobiele infrarood verwarming een ideale oplossing.

Met deze warmtestralers hoef je niet een hele ruimte te verwarmen als dat niet nodig is. Daarbij kan je de straling precies richten op de locatie waar jij wilt werken. Alleen deze zone verwarm je, waardoor je zuinig omgaat met de energie.

Door zone gericht te verwarmen met een elektrische mobiele verwarming bespaar je jaarlijks flink op de verwarmingskosten. De mobiele verwarming elektrisch is ook duurzamer, efficiënter en effectief in verbruik. Je wilt toch goedkoop verwarmen zonder gas, dan is de oplossing een elektrische verwarming loods, industrie verwarming en industriele elektrische heaters die ook mobiel zijn.

Je verwarmt met een werkplaats verwarming namelijk de rest van de omgeving niet. Juist daardoor is infrarood verwarming mobiel een zeer efficiënte verwarming methode.

Mobiele infrarood verwarming van Industriele verwarming met korte golf stralen verwarmt de werkplek. Flexibel werken met een verplaatsbare verwarming voor industriële ruimtes. De korte golf infrarood verwarming werkplaats is zeer geschikt. Met onze IR heaters heb je altijd de zon binnen handbereik, want infrarood stralers zijn gezonde zonnestralen.

Er zijn situaties waarbij direct warmte door een infrarood werkplaats verwarming is gewenst, zeker in een groot en niet goed geïsoleerd industriële bedrijfsruimte. Denk bijvoorbeeld aan een magazijn, industriehal of bedrijfsruimte, waarbij op meerdere plekken gewerkt wordt. Met industriele verwarming, door middels van infrarood verwarming industrie verspil je geen warmte op plekken waar niet altijd iemand aan het werk is.

Ook op een kantoor zijn er tal van voorbeelden te bedenken wanneer een mobiele infrarood verwarming van Industriële verwarming van pas kan komen. Zoals in een koude zone in de bij het raam of een ingang. Een bijzet kachel zoals een industriële verwarming bedrijven zorgt dan voor comfortabele warmte.

Industriele infrarood verwarming met werkplaats heaters is voordelig in de aanschaf en zorgt voor een lagere energiefactuur voor je bedrijf.  Wij als Industriele verwarming zijn sinds 2008 de groothandel infrarood verwarming en werkplaats verwarming van België en Nederland.

Direct warm met een mobiele infrarood verwarming

Onze mobiele infrarood verwarming is in staat om snel een zones te verwarmen door middels van een infrarood heater werkplaats. In tegenstelling tot hete luchtverwarming, die warmte afgeeft aan de omgevingslucht. Wil je een magazijn verwarmen, garage verwarmen of bedrijfsruimte verwarmen op werkplekniveau, dan is de elektrische mobiele verwarming de beste infrarood verwarming die direct de objecten en medewerkers binnen het stralingsbereik opwarmt.

Dit voorkomt onnodige stookkosten en is bijzonder praktisch in grote open ruimtes, zoals een bedrijfshal, garage of werkplaats. Zodra je de elektrische heater aanzet geniet je ook direct van de comfortabele warmte. Een moderne bedrijfshal heeft een goede werkplaats verwarming door middels van infrarood heaters of een infrarood strip.

Een korte golf infrarood straler als elektrische heaters bedrijfshal heeft namelijk geen opwarmtijd nodig. Daardoor bespaar je gelijk op het energieverbruik en dus op de kosten voor verwarming, want je wilt jouw bedrijfshal duurzaam verwarmen. Klaar voor duurzaam verwarmen zonder gas en je wilt overstappen op werkplaats verwarming door middels van infrarood heaters en heatstrips.

Een mobiele infrarood verwarming is voor werknemers die flexibele werkplekken hebben een uitkomst. De mobiele kachels kunnen elke bedrijfsruimte verwarmen.

Met mobiele infrarood verwarming zorg je voor ruimte- en zone verwarming, en daardoor kan je goedkoop werkplaats verwarmen en geld besparen. Doordat de infrarood verwarming bedrijfsruimte niet vast gemonteerd is, kan je deze overal neerzetten waar er behoefte is aan warmte. Het enige wat je nodig hebt, is een mobiele infrarood verwarming van Industriële verwarming, en een aansluiting op de elektriciteit.

Doordat de mobiele verwarming geen opwarmtijd heeft is dit een veel betere warmtebron als verwarming voor werkplaats. Stap nu over op de energiezuinige mobiele verwarming door middels van infrarood heater.

Mobiele verwarming op verschillende locaties

In een bedrijfsruimte, garage of magazijn wordt er niet altijd op één vaste werkplek gewerkt en verwarmen van werkplaats kan je doen door middels van onze mobiele infrarood heaters en heatstrip.

Wanneer jouw medewerkers op verschillende locaties werken, ligt de keuze voor een infrarood verwarming mobiel zoals een heater bedrijfshal erg voor de hand.

Met deze verplaatsbare infrarood verwarming zorg je er namelijk voor dat op iedere locatie en op ieder moment aangename warmte door een kachel werkplaats is om te werken. Zowel geschikt voor binnen als buitengebruik, elke bedrijfshal verwarmen of een geheel bedrijfspand verwarmen, de mobiele infrarood heaters van Industriële verwarming. De mobiele verwarming is eenvoudig te verplaatsen, net onze andere elektrische verwarming mobiel versies.

Het is niet alleen kostenbesparend, maar ook prettig voor de mensen die bij jou werken. Comfortabele warmte met flexibele werkplekken. Daarnaast zorgt de infraroodwarmte ervoor dat bijvoorbeeld lak of verf beter droogt.

Een andere voordeel van lokaal verwarmen met een mobiele infrarood verwarming is dat je lage verbruikskosten hebt. Je verwarmd immers alleen de werkplek waar de warmte benodigd is. Daarnaast maken de mobiele verwarmingen geen geluid en zijn ze ook reukloos. Stop met mobiele verwarming gas, want dat is duur en lawaaierig dan een energiezuinige mobiele verwarming door middels van infrarood heater. Stap over op een mobiele infrarood verwarming.

Daardoor creëer je een prettige warme werkplek voor jouw werknemers. Wil jij ook de werkplekken mobiel verwarmen met een mobiele verwarming elektrisch? Mobiele verwarming kopen begint bij Industriële verwarming en neem contact met ons op, vraag een gratis offerte op of koop een mobiele verwarming in de online winkel van Industriële verwarming.

Modellen verplaatsbare infrarood verwarming

Industriele verwarming biedt verschillende soorten modellen aan voor de verplaatsbare infrarood verwarming. Welke geschikt zijn om te gebruiken in diverse ruimtes, zoals magazijnen, werkplaatsen, garages en andere toepassingen. Met of zonder wielen en eventueel in hoogte verstelbaar.

Industriele verwarming levert de mobiele heaters van het Italiaanse merk Star Progretti. Dit zijn zeer hoogwaardige infrarood heaters, welke allen voorzien van de beste keurmerken en certificaten, en zorgen dat de temperatuur werkplaats goed warm wordt. Het een rendement van de elektrische verwarming industrie is daardoor ook zeer hoog.

De Helios industriële verwarming elektrisch modellen zijn voorzien van een stevige voet met boven op de verwarming een handvat. Of hij staat op telescopische voet welke voorzien is van wielen. Beide industriele elektrische verwarming is geschikt voor het verwarmen van zones tot 25 m2.

Mobiele heater door middels van elektrische industriele verwarming is ideaal om te gebruiken in grote industriële ruimtes waar je alleen plaatselijk comfort nodig hebt. Denk hierbij aan loodsen, garages, magazijnen, verwerkende industrie, werkplaatsen voor metaalbewerking, opslagruimtes of bijbehorende kantoorunits.

Industriële infrarood verwarming Helios

Helios Robot met wielen: de mobiele Helios Robot industriële infrarood verwarming beschikt over twee krachtige Golden Tube lampen van 1500 Watt. Deze lampen zijn separaat van elkaar te bedienen afhankelijk van de warmtevraag.

De Helios Robot verwarming is voorzien van een telescopische voet welke je in kan stellen tussen de 114 en 180 cm. De voet heeft wielen, waardoor deze eenvoudig verplaatst kan worden. Geschikt voor ruimtes tot 20 m2.

Helios Varma op standaard met handvat: Deze infrarood stralers beschikken over 1 of 2 twee krachtige Golden Tube lampen van 1500 Watt. De heaters wegen respectievelijk 4,5 of 9,8 kilo. Geschikt voor het verwarmen van ruimtes tussen de 15 en 25 m2.

Op de infrarood heater Helios producten ontvang je twee jaar garantie. Met onze Helios mobiele verwarmingen bespaar je aanzienlijk op de jaarlijkse energiekosten. De hoogwaardige infrarood heaters hebben een lange levensduur van tenminste 5.000 tot 7.000 branduren.

Waar is mobiele infrarood verwarming te koop?

De mobiele industriële verwarming is te koop via onze site in de webshop of dan wel bij meer dan 450 winkels in Nederland en België. Industriële verwarming heeft diverse partners met showrooms verspreid over heel Nederland en België.

Wil je meer informatie of met een adviseur spreken, dan is dat heel goed mogelijk in één van onze showrooms of bij de officiële dealers. 

In de showroom kun je vrijblijvend rondkijken en zelf de infrarood infrarood ervaren. Onze infrarood adviseurs staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kan je ook altijd bellen met onze klantenservice. De kosten infrarood verwarming worden goed aan je uitgelegd.

De verschillende typen elektrische heaters, staande en hangende, de diversiteit in vermogen en een omschrijving vind je ook allemaal in onze webwinkel terug. De functionaliteit op deze site is gebruiksvriendelijk.

Industriele verwarming levert de volgende werkdag de bestelde producten af, mits het artikel in voorraad is en voor 12.00 uur is besteld. Vraag vandaag nog vrijblijvend online een offerte aan.

Losse heater is handig als je extra warmte nodig hebt in je bedrijfspand of op een industriële werkplaats. Met een mobiele infraroodverwarming hebben je medewerkers het niet meer koud. De mobile infrarood verwarming is gemakkelijk te verplaatsen. Het enige wat je nodig hebt is een normale elektra aansluiting.

Er zijn verschillende soorten infrarood bijverwarming te koop, zoals een keramische kachel, elektrische kachels, elektrische radiator en infrarood heaters. Deze zijn te gebruiken als infrarood verwarming magazijn, industrie verwarming, loods verwarming elektrisch en infrarood verwarming garage.

Met een verwarming werkplaats de mobiele elektrische verwarming heb je geen last van luchtcirculatie. Het verwarmt namelijk direct de mensen en objecten. Ook in ruimtes waar veel tocht is, zoals een werkplaats, is eenvoudig te verwarmen met infrarood. Vraag de medewerker van Industriele verwarming naar de mogelijkheden.

Wat is de technologie achter infrarood straling?

De industriële mobiele verwarming maakt gebruik van de korte golf infrarood straling. Infrarood kent vervolgens drie soorten golflengtes. Korte, midden en lange golf.

De golflengte bepaalt vervolgens hoe krachtig de infraroodstralen zijn. Hoe krachtiger hoe ‘scherper’ de warmte stralen aanvoelen. De infrarood stralen zijn onderverdeeld in drie groepen, te weten:

 • Infrarood-A: korte golf infrarood– vlak bij het zichtbare rode licht (700°C+). Wordt toegepast als industriële heaters.
 • Infrarood-B: middengolf (ca. 250—700°C) – donkerrood licht. Zijn therapeutische verwarmingen, zoals infrarood sauna’s.
 • Infrarood-C: lange golf (<250°C) – straalt geen zichtbaar licht uit. Wordt toegepast bij de infrarood verwarmingen voor woningen en ook kantoren.

Energiezuinig en comfortabel met de mobiele verwarming

Zoek je ook naar de beste manier om te besparen op energie en kosten? Kortom wil je graag overstappen op elektrische en milieu vriendelijke industriële heater van jouw werkruimtes? Als magazijn verwarming of verwarming bedrijfshal?

Dan zijn mobiele korte golf infrarood stralers het ideale antwoord. De infrarood heater verwarmt direct, geven een comfortabele warmte en bieden direct berekenbare lage stookkosten.

Industriële ruimtes zijn namelijk hoog en groot. Een hal van 8 meter hoog is heel normaal.Een goede industrie verwarming met infrarood verwarming zorgt dat je voordelig kan verwarmen.

Met convectie verbruik je veel energie, terwijl je er weinig profijt van de warmte hebt. Daarnaast duurt het heel erg lang voordat het industrieel pand ook maar iets warm is. Koop mobiele verwarming met infrarood bij de Industriële verwarming online winkel.

Verwarming mobiel

Verwarming mobiel is handig als je extra warmte nodig hebt in je bedrijfspand of op  een industriële werkplaats. Met een verwarming mobiel hebben je medewerkers het niet meer koud. De mobiele infrarood verwarming is gemakkelijk te verplaatsen. Het enige wat je nodig hebt is een normale elektra aansluiting.

Er zijn verschillende soorten infrarood bijverwarming te koop, zoals een keramische kachel, elektrische kachels, elektrische radiator en infrarood heaters. 

Met een werkplaats verwarming als een mobiele elektrische verwarming heb je geen last van luchtcirculatie. Het verwarmt namelijk direct de mensen en objecten. Ook in ruimtes waar veel tocht is, zoals een werkplaats in een loods, is eenvoudig te verwarmen met infrarood. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Toepassing van mobiele infrarood systemen

Mobiele infrarood verwarming van Industriele verwarming is ideaal te gebruiken in grote ruimtes waar je alleen plaatselijk comfort nodig hebt. Een werkplaats verwarming mobiel is de beste uitkomst.

Denk hierbij aan magazijn verwarmen, garages, houtwerkplaatsen, verwerkende industrie, werkplaatsen metaalbewerking of opslagruimtes en bijbehorende kantoorunits.

Ook bieden wij diverse oplossingen voor het energie zuinig infrarood verwarming magazijn. Welke verwarming bedrijfsruimte of bedrijfshal verwarmen je ook kiest, de oplossing is zuinige infrarood verwarming.

Voordelen mobiel verwarming

 • Directe warmte zonder verspilling
 • Lage verbruikskosten
 • Comfort op de juiste plaats
 • Beschermt tegen vocht en kou
 • Simpel bedienbaar met controller
 • Geen verkwistende opwarm periode
 • Geluidloos lokaal verwarmen
 • Betrouwbare superieure kwaliteit
 • Te combineren met zonnepanelen
 • beste mobiele verwarming