Mobiele infrarood verwarming

Industriële verwarming

Gratis offerte aanvragen

industriële verwarming

Mobiele infrarood verwarming voor lokale warmte

Energiezuinig een werkplek of zone in een loods, magazijn of werkplaats verwarmen? Dan is de mobiele infrarood verwarming voor jou onmisbaar. Een mobiele infrarood verwarming verwarmt direct en plaatselijk, daar waar de warmte gewenst is. 

Er zijn situaties waarbij lokale warmte gewenst is, zeker in een groot en niet goed geïsoleerd industrieel pand. Denk bijvoorbeeld aan een loods waarbij op meerdere plekken gewerkt wordt. Of werknemers die binnen en buiten werkzaam zijn. 

Op deze wijze verspil je geen warmte op plekken waar niet altijd iemand aan het werk is. De werknemer kan daardoor altijd zijn werk warm en comfortabel uitvoeren. Hetzelfde geldt voor werkplekken waar het niet mogelijk is om permanent een verwarming te plaatsen. Dan biedt de mobiele infrarood verwarming van Industriële verwarming de oplossing!

industrie verwarming

Beste keus warmte is infrarood verwarming

Geen opwarmtijd benodigd, Gezonde instant warmte en Kostenbesparend.

Oprichter industriele verwarming Eugene Verbraak

Onze infrarood verwarming voor de industrie is van hoge kwaliteit en duurzaam. Koop energiezuinige mobiele infrarood  verwarming bij de marktleider België. Vraag nu een offerte aan.

Eugene Verbraak
Directeur Industriële verwarming

industriele verwarming mobiele verwarming

Direct warm met een mobiele infrarood verwarming

Onze mobiele korte golf infrarood verwarming is in staat om snel een zones te verwarmen. In tegenstelling tot hete luchtverwarming, die warmte afgeeft aan de omgevingslucht, verwarmt de mobiele straler direct de objecten en medewerkers binnen het stralingsbereik.

Dit voorkomt onnodige stookkosten en is bijzonder praktisch in grote open ruimtes, zoals een bedrijfshal, garage of werkplaats. Zodra je de elektrische heater aanzet geniet je ook direct van de comfortabele warmte. 

Een korte golf infrarood straler heeft namelijk geen opwarmtijd nodig. Daardoor bespaar je gelijk op het energieverbruik en dus op de kosten voor verwarming. Een mobiele infrarood verwarming is voor werknemers die flexibele werkplekken hebben een uitkomst.

Met mobiele infrarood verwarming zorg je voor ruimte- en zone verwarming. Doordat de infrarood verwarming niet vast gemonteerd is, kan je deze overal neerzetten waar er behoefte is aan warmte. Het enige wat je nodig hebt bij een mobiele infrarood verwarming van Industriële verwarming, is een aansluiting op de elektriciteit. 

Doordat de mobiele verwarming geen opwarmtijd heeft is dit een veel betere warmtebron.

infrarood verwarming mobiel industrie

Werken op verschillende locaties

In een loods, garage of magazijn wordt er niet altijd op één vaste werkplek gewerkt. Wanneer jouw medewerkers op verschillende locaties werken, ligt de keuze voor een mobiele infrarood verwarming erg voor de hand. 

Met deze verplaatsbare infraroodverwarming zorg je er namelijk voor dat op iedere locatie en op ieder moment aangename warmte is om te werken. Zowel geschikt voor binnen als buitengebruik. De mobiele verwarming is eenvoudig te verplaatsen.

Het is niet alleen kostenbesparend, maar ook prettig voor de mensen die bij jou werken. Comfortabele warmte met flexibele werkplekken. Daarnaast zorgt de infraroodwarmte ervoor dat bijvoorbeeld lak of verf beter droogt. 

Een andere voordeel van lokaal verwarmen met een mobiele infrarood verwarming is dat je lage verbruikskosten hebt. Je verwarmd immers alleen de werkplek waar de warmte benodigd is. Daarnaast maken de mobiele verwarmingen geen geluid en zijn ze ook reukloos. 

Daardoor creëer je een prettige warme werkplek voor jouw werknemers. Wil jij ook de werkplekken mobiel verwarmen met de elektrische en milieuvriendelijke verwarming? Neem dan contact met ons op.

De beste mobiele infrarood verwarming

Met een mobiele infrarood verwarming heb je altijd warmte om je heen. De infrarood verwarming is licht in gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen naar de werkplek waar jij de warmte nodig hebt. Sommige mobiele modellen staan op een voet met wieltjes, zodat je ze eenvoudig kan verrijden. Flexibel werken en flexibel verwarmen.

Zuinige mobiele infrarood verwarming

De mobiele infrarood verwarming heeft geen opwarmtijd, waardoor je direct bespaart op het energieverbruik. De warmte afgifte bestaat uit korte golf infrarood stralen, welke niet worden beïnvloed door lucht bewegingen. De warmte waait niet weg. Ze zijn zuinig en zeer geschikt voor ruimtes die niet goed zijn geïsoleerd of niet volledig zijn afgesloten.

Duurzame mobiele infrarood verwarming

Een mobiele infrarood verwarming is zeer duurzaam in gebruik. De gebruikte energie wordt voor 93% omgezet in warmte, dit is extreem hoog. Wanneer je groene stroom gebruikt stoot je met een mobiele infrarood verwarming geen CO2 uit. Zuinig in gebruik, CO2 neutraal en een lange levensduur, dat is pas duurzaam verwarmen.

toekomst is infrarood panelen zoals de zon

Flexibele met infrarood verwarming

Met een mobiele infrarood verwarming ben je flexibel voor de indeling van jouw loods of bedrijfshal. Bij een werkplaats hoeft niet de hele ruimte verwarmd te worden, alleen daar waar de warmte nodig is. Je pakt eenvoudig de mobiele infrarood op en plaatst deze in de ruimte waar je aan het werk bent. Directe zone verwarming met infraroodstraling.

Zuinige Industrie verwarming

Groene Duurzame Verwarming

mobiele infrarood verwarming klein

Modellen verplaatsbare infrarood verwarming

Wij bieden verschillende soorten modellen aan voor de verplaatsbare infrarood verwarming. Welke geschikt zijn om te gebruiken in diverse ruimtes, zoals magazijnen, werkplaatsen, garages en andere toepassingen. Met of zonder wielen en eventueel in hoogte verstelbaar.

Wij leveren de mobiele infrarood verwarming van het Italiaanse merk Star Progretti. Dit zijn zeer hoogwaardige infrarood heaters, welke allen voorzien van de beste keurmerken en certificaten. Het rendement is daardoor ook zeer hoog. 

De Helios modellen zijn voorzien van een stevige voet met boven op de verwarming een handvat. Of hij staat op telescopische voet welke voorzien is van wielen. Beide zijn geschikt voor het verwarmen van zones tot 25 m2.

Mobiele infrarood verwarming is ideaal om te gebruiken in grote industriële ruimtes waar je alleen plaatselijk comfort nodig hebt. Denk hierbij aan loodsen, garages, magazijnen, verwerkende industrie, werkplaatsen voor metaalbewerking, opslagruimtes of bijbehorende kantoorunits. 

 

industriele verwarming straler infrarrood

Industriële infrarood verwarming Helios

Helios Robot met wielen: de mobiele Helios Robot industriële infrarood verwarming beschikt over twee krachtige Golden Tube lampen van 1500 Watt. Deze lampen zijn separaat van elkaar te bedienen afhankelijk van de warmtevraag. 

De Helios Robot verwarming is voorzien van een telescopische voet welke je in kan stellen tussen de 114 en 180 cm. De voet heeft wielen, waardoor deze eenvoudig verplaatst kan worden. Geschikt voor ruimtes tot 20 m2.

Helios Varma op standaard met handvat: Deze infrarood stralers beschikken over 1 of 2 twee krachtige Golden Tube lampen van 1500 Watt. De heaters wegen respectievelijk 4,5 of 9,8 kilo. Geschikt voor het verwarmen van ruimtes tussen de 15 en 25 m2. 

Op de infrarood verwarming Helios producten ontvang je twee jaar garantie. Met onze Helios mobiele verwarmingen bespaar je aanzienlijk op de jaarlijkse energiekosten. De hoogwaardige infrarood heaters hebben een lange levensduur van tenminste 5.000 tot 7.000 branduren.

Meest gestelde vragen over de mobiele infrarood verwarming

Mobiele infrarood verwarming is een heater die je kan verplaatsen. De infrarood straler staat op een stevige voet, eventueel met wieltjes, waardoor je de verwarming makkelijk kan verzetten. Daar waar de warmte hard nodig is. 

Een mobiele infrarood verwarming is heel handig voor het snel verwarmen van een zone of werkplek in een industrieel pand. De verwarming is gemakkelijk te verplaatsen naar de plek waar jij de warmte nodig hebt. 

Een mobiele infrarood verwarming is geschikt voor personen die op verschillende plekken werken waar warmte nodig is. Zoals in een loods of bedrijfshal. Je neemt de mobiele infrarood verwarming mee naar de plek die jij wilt voorzien van warmte. 

Een mobiele infrarood verwarming koop je bij de grootse infrarood verwarming leverancier van de Benelux, Industriële Verwarming. Koop online onze infrarood systemen of kom langs bij één van onze 30 winkels. Ook kan je online direct een offerte aanvragen. 

Een mobiele infrarood verwarming werkt direct. De mobiele infrarood straler werkt namelijk met de korte golf infraroodstraling, welke geen opwarmtijd heeft. Je geniet daardoor direct van de heerlijke onschadelijke infrarood warmte. 

Voordelen van mobiele infrarood verwarming

– Directe zone verwarming

– Verrijdbaar op wielen

– In hoogte verstelbaar

– Geschikt voor binnen- en buitengebruik.

– Kostenbesparend, tot wel 70-80% 

– Geen opwarmtijd benodigd

– Gezonde instant warmte

– Energiezuinig en duurzaam in gebruik

– Gemakkelijk te verplaatsen 

Breng de zon in je bedrijf

KIES VOOR INFRAROOD PANELEN

Industriële verwarming voor diverse toepassingen zoals magazijnen, bedrijfshallen, loodsen en garages. De industriële verwarming infrarood is geschikt voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen. Denk hierbij aan vochtige, stoffen of natte werkplaatsen. Alsmede voor explosie gevaarlijke omgevingen, zoals een ATEX-zone.

Werkplaats verwarming met infrarood is een zuinige en duurzame oplossing om deze ruimte te voorzien van aangename warmte. Allereerst verwarm je hiermee iedere werkplaats direct. Ten tweede verwarm je alleen de zone waar het nodig is. Bij zone gericht verwarmen gaat er aanzienlijk minder warmte verloren. 

Mobiele infrarood verwarming met korte golf stralen verwarmt de plek die je wenst. Met onze mobiele infrarood verwarming heb je daardoor de zon binnen handbereik. Flexibel werken met een verplaatsbare infrarood verwarming voor industriële ruimtes. Op deze wijze verwarm je zuinig de lokale werkplekken.

Garage verwarming met infrarood straling is energiezuinig en comfortabel warm. Bij een garage werkplaats is er een continue toevoer van koude lucht. Het heeft geen zin om een luchtverwarming aan te zetten. Infrarood garage verwarming is niet gevoelig voor tocht. Je verwarmt direct de plek waar je aan het werk bent.

Onze industriële loods verwarming is ontwikkeld voor gebruik in grote loodsen. De korte infraroodgolf loods verwarming verwarmt niet alleen de werkplek, maar ook de opslaggoederen. Eigenlijk is er maar één goede oplossing om deze ruimte te voorzien van warmte, namelijk met de infrarood loods verwarming.