Verwarming bedrijfshal

Industriële verwarming

Gratis offerte aanvragen

industriële verwarming

Verwarming bedrijfshal met infrarood

Infrarood verwarming van industriële verwarming is zeer goed toepasbaar voor industrieel gebruik, zoals bij een bedrijfshal. Een fabriekshal of magazijnhal zijn meestal erg groot en bestaan daarnaast uit open ruimtes. Dit maakt het haast onmogelijk om een bedrijfshal te verwarmen met convectie warmte. 

Dit is de reden dat een bedrijfshal vaak erg koud aanvoelt. Daarnaast is het verwarmen van zo’n grote open ruimte ook nog eens ontzettend kostbaar. Industriële Verwarming bied je de oplossing om een bedrijfshal economisch te verwarmen met de krachtige infrarood stralers. 

Doordat infrarood verwarming niet de lucht, maar objecten en mensen direct verwarmt, is het mogelijk om in zelfs de meest grote, open en slecht geïsoleerde ruimtes een comfortabele gevoelstemperatuur te creëren.

industrie verwarming

Beste keus warmte is infrarood verwarming

Geen opwarmtijd benodigd, Gezonde instant warmte en Kostenbesparend.

Oprichter industriele verwarming Eugene Verbraak

Onze infrarood verwarming voor de industrie is van hoge kwaliteit en duurzaam. Koop energiezuinige bedrijfshal  verwarming bij de marktleider België. Vraag nu een offerte aan.

Eugene Verbraak
Directeur Industriële verwarming

industriele verwarming project hal

Vorstvrije bedrijfshal

Door jouw bedrijfshal te verwarmen met infrarood geniet je van een krachtige en snelle warmte. Ook voor het vorstvrij houden van magazijnen en loodsen is infrarood verwarming uitermate geschikt. Het verwarmt niet alleen de werkplekken, maar ook de opslaggoederen en producten in de bedrijfshallen.

Doordat de korte golf infrarood verwarming niet gevoelig is voor luchtbeweging zijn ze zeer geschikt voor gebruik in ruimtes die niet volledig zijn afgesloten. Door deze manier van verwarmen kan je comfortabel werken met een natuurlijk gevoel van warmte. 

Het gebruik van de zogeheten korte golf infrarood straling raden wij dan ook aan voor het verwarmen van industriële toepassingen. Deze krachtige infraroodsystemen verwarmen namelijk oppervlaktes zeer snel en met een groot warmtebereik op. 

Onze infrarood stralers zijn breed inzetbaar. Behalve voor de verwarming van een bedrijfshal, zijn de heaters ook zeer goed te gebruiken voor het verwarmen van onder andere garages, loodsen, werkplaatsen, opslagruimtes en bijbehorende kantoor units.

Wil je meer weten over de industriële verwarming producten? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag hoe je direct geld kan besparen met het verwarmen van jouw bedrijfshal. 

industriele verwarming magazijn

Kostenbesparende verwarming oplossing

De industriële verwarming is speciaal ontworpen voor gebruik bij zware omstandigheden, zoals stoffige, natte en vochtige ruimtes. De infrarood heaters kan je toepassen in magazijnen, productiehallen en loodsen.

Al onze industriële stralers gebruiken de korte golf infraroodstraling, welke voorzien zijn van halogeen lampen. 

Dit levert je niet alleen een hoog stralingsrendement op, maar het bespaart je jaarlijks flink op de energiekosten. Daarnaast heeft infrarood verwarming geen onderhoud nodig. 

De installatie is eenvoudig en snel. Je hoeft namelijk geen ingewikkeld leidingwerk aan te leggen met CV-leidingen of rookgasafvoer. 

Elektrische heaters met infrarood hebben het grote voordeel dat ze heel gericht en snel een zone van een bedrijfshal verwarmen. Neem als voorbeeld een grote loods of bedrijfshal. Daarbij dien je alleen het gedeelte te verwarmen waar het personeel aan het werk is.

Door gericht te verwarmen bespaar je als bedrijf zijnde enorm op de kosten van verwarming. Het is vaak ook niet nodig om een hele bedrijfshal te verwarmen.

De beste verwarming bedrijfshal

Een verwarming bedrijfshal is in de koude wintermaanden niet te missen. Hoe verwarm je zo’n grote ruimte als een bedrijfshal? Een hete luchtblazer is kostbaar omdat de warme lucht door de slechte isolatie direct naar buiten verdwijnt. De oplossing is onze industriële infrarood verwarming, welke niet gevoelig is voor tocht. Het verwarmt direct de objecten en mensen in de ruimte op.

Zuinige verwarming bedrijfshal

Een infrarood verwarming bedrijfshal is zeer zuinig in gebruik, omdat maar liefst 93% van de energie omgezet wordt in warmte! Dit is een zeer hoge conversie. Daarnaast hoef je niet de hele bedrijfshal te verwarmen, alleen daar waar het personeel werkt. Met gerichte zone verwarming bespaar je nog meer op het energieverbruik. Duurzaam en goedkoop jouw bedrijfshal verwarmen.

Duurzame verwarming bedrijfshal

Infrarood verwarming werkt op elektriciteit. Gebruik altijd groene stroom zodat je geen CO2 uitstoot. Door gericht de werkplek in de bedrijfshal te verwarmen bespaar je op de verbruikskosten. Tevens hoef je voor een elektrische IR straler geen leidingen aan te leggen. Infrarood heater heeft geen onderhoud nodig. Infraroodverwarming is daarom goedkoop en duurzaam in gebruik.

toekomst is infrarood panelen zoals de zon

Gasloze verwarming bedrijfshal

In 2050 moeten we allemaal van het gas af. Dit betekent dat we op zoek zijn naar oplossingen van gasloos verwarmen. Verwarmen door middel van elektriciteit is de toekomst. Kijk daarnaast ook naar het zuinige verbruik en lage bedrijfskosten. Door een bedrijfshal te verwarmen met elektrische infrarood stralers bespaar je al snel 70 tot 80% op de verwarmingskosten.

Zuinige Industrie verwarming

Groene Duurzame Verwarming

industriele verwarming opgehangen

Korte golf infrarood verwarming

De stralingsenergie van de korte golf infrarood verwarming bevindt zich in het stralingsgebied dat lijkt op de zonnestralen. Alleen dan zonder de schadelijke uv-straling. Zodra de infrarood stralen je huid raken, voelt dit aangenaam warm. Net zoals de zon. 

Bij luchtverwarming wordt de luchtmassa verwarmd door een centrale verwarming of een indirecte of direct gestookte gasheater. Hierbij circuleert de lucht waarbij het in veel gevallen verspilde energie is.

Indien een gebouw niet goed geïsoleerd is, verdwijnt de warme lucht naar buiten. 

Infrarood verwarming bedrijfshal warmt niet de lucht, maar de objecten en mensen in het stralingsgebied op. Zoals muren, vloer en stellingen. Daarnaast zijn de heaters zeer goed in staat een zone te verwarmen, daar waar de warmte nodig is. 

Korte golf infrarood straling is een ideale manier om te besparen op het energieverbruik. Tevens verwarm je de bedrijfshal op een milieuvriendelijke wijze. Helemaal als je zonnepanelen gebruikt voor de stroomvoorziening. 

Infrarood warmtestralers zijn zeer zuinig in verbruik. Daarnaast behoeven ze geen opwarmtijd. Je geniet direct van de comfortabele warmte. Vervolgens bezorgen ze jou, als ondernemer, ook direct een berekenbare lage energie rekening.

industriele verwarming plafond

Energiezuinige verwarming bedrijfshal

De korte golf infrarood heaters zijn een ideale manier om te besparen op het energie verbruik. De gebruikte energie wordt namelijk voor 93% omgezet in warmte, wat een zeer hoge conversie is. Daarnaast verwarm je de ruimte op een milieuvriendelijke manier. 

Zonder gebruik van fossiele brandstoffen, maar met groene energie. Helemaal als je ook nog zonnepanelen gebruikt voor de stroomvoorziening. De verwarming bedrijfshal heeft geen opwarmtijd, waardoor je direct geniet van de aangename en energiezuinige warmte. 

Hang de kwarts halogeen straler altijd op een veilige afstand van tenminste 3 meter hoog op. Natuurlijk kan het ook hoger worden opgehangen, bijvoorbeeld op 8 of 10 meter. De hoogte van montage is afhankelijk van de ruimte en natuurlijk het vermogen van de verwarming. 

Een infrarood heater elektrisch is gasloos, duurzaam, werkt efficiënt en tevens effectief. Met een infrarood verwarming in jouw bedrijfshal behoud je altijd de juiste aangename en constante temperatuur. 

Wij hebben monteerbare heaters, maar ook mobiele infrarood verwarmingen. Laat je goed informeren wat de beste keuze is voor jouw industriële ruimte. 

Met een laag energieverbruik verdien je jouw investering in infrarood verwarming bedrijfshal al snel terug. Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw bedrijfshal te voorzien van infrarood warmte. 

Meest gestelde vragen over de bedrijfshal verwarming

Een verwarming bedrijfshal is een infrarood straler die gebruik maakt van korte golf infrarood. Deze zogenoemde ir-a straling is onschadelijk en niet gevoelig voor tocht. Zeer geschikt voor het verwarmen van niet goed geïsoleerde bedrijfshallen.

Je kiest voor een verwarming bedrijfshal omdat deze energiezuinig is. Je bespaart met een elektrische infrarood verwarming tot wel 80% op de bedrijfskosten. Daarnaast is een infrarood straler niet gevoelig voor tocht, waardoor je efficiënt de bedrijfshal verwarmd. 

Een verwarming bedrijfshal is geschikt voor iedereen die op een duurzame en efficiënte manier zijn bedrijfshal wil verwarmen. De krachtige infraroodstralers kunnen met gemak een grote hal verwarmen. Ook voor zone verwarming is een ir heater geschikt.

Een verwarming bedrijfshal kan je eenvoudig bij ons kopen. Vraag online een offerte aan en wij nemen direct contact met je op. Tevens kan je de verwarming voor bedrijfshal kopen in één van onze 30 showrooms in de Benelux of in onze online webshop. 

Een verwarming bedrijfshal installeer je aan het plafond of de wand. De monteerbare modellen worden geleverd met een stevige ophangbeugel. Standaard zijn de infrarood stralers voorzien van ophangpunten voor pendel montage aan een ketting of kabel. 

Voordelen van bedrijfshal verwarming met infrarood

– Energiezuinig en duurzaam in gebruik

– Hoge betrouwbaarheid

– Kostenbesparend, tot wel 70-80% 

– Geen opwarmtijd benodigd

– Gezonde directe warmte

– Gemakkelijke installatie

– Geen onderhoudskosten

– Eenvoudig aan te sturen met thermostaat 

– Directe zone verwarming

– Te combineren met zonnepanelen

Breng de zon in je bedrijf

KIES VOOR INFRAROOD PANELEN

Industriële verwarming voor diverse toepassingen zoals magazijnen, bedrijfshallen, loodsen en garages. De industriële verwarming infrarood is geschikt voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen. Denk hierbij aan vochtige, stoffen of natte werkplaatsen. Alsmede voor explosie gevaarlijke omgevingen, zoals een ATEX-zone.

Werkplaats verwarming met infrarood is een zuinige en duurzame oplossing om deze ruimte te voorzien van aangename warmte. Allereerst verwarm je hiermee iedere werkplaats direct. Ten tweede verwarm je alleen de zone waar het nodig is. Bij zone gericht verwarmen gaat er aanzienlijk minder warmte verloren. 

Mobiele infrarood verwarming met korte golf stralen verwarmt de plek die je wenst. Met onze mobiele infrarood verwarming heb je daardoor de zon binnen handbereik. Flexibel werken met een verplaatsbare infrarood verwarming voor industriële ruimtes. Op deze wijze verwarm je zuinig de lokale werkplekken.

Garage verwarming met infrarood straling is energiezuinig en comfortabel warm. Bij een garage werkplaats is er een continue toevoer van koude lucht. Het heeft geen zin om een luchtverwarming aan te zetten. Infrarood garage verwarming is niet gevoelig voor tocht. Je verwarmt direct de plek waar je aan het werk bent.

Onze industriële loods verwarming is ontwikkeld voor gebruik in grote loodsen. De korte infraroodgolf loods verwarming verwarmt niet alleen de werkplek, maar ook de opslaggoederen. Eigenlijk is er maar één goede oplossing om deze ruimte te voorzien van warmte, namelijk met de infrarood loods verwarming.