+32 (0)51 28 09 09

Bel ons

Maandag t/m Vrijdag

Tussen 9:00 - 17:30 uur

Winkelwagen

Koop online

Verwarming bedrijfshal

Verwarming bedrijfshal met infrarood

Verwarming bedrijfshal met infrarood is de oplossing voor de dure gasprijs. We moeten overstappen op elektrische verwarming en de manier voor een bedrijfshal verwarmen is over te stappen op een infrarood en industriële heatstrip. Een fabriekshal of magazijnhal zijn meestal erg groot en bestaan daarnaast uit open ruimtes. Dit maakt het haast onmogelijk om een bedrijfshal te verwarmen met convectie warmte.

Dit is de reden dat een bedrijfshal vaak erg koud aanvoelt. Daarnaast is het verwarmen van zo’n grote open ruimte ook nog eens ontzettend kostbaar. Industriële Verwarming bied je de oplossing om een bedrijfshal economisch te verwarmen met de krachtige infrarood stralers.

Doordat infrarood verwarming niet de lucht, maar objecten en mensen direct verwarmt, is het mogelijk om in zelfs de meest grote, open en slecht geïsoleerde ruimtes een comfortabele gevoelstemperatuur te creëren.

Waarom infrarood verwarming bedrijfshal

Het kan dagen duren om de temperatuur in de hal op het gewenste niveau te krijgen, echter niet met een warmtestraler infrarood. Wil je de bedrijfshal verwarmen, maar steeds gaan de deuren open en is er bij aan een enorm energieverbruik met een klassiek verwarming? Natuurlijk met een industriele infrarood verwarming niet.  Een bedrijfshal heater op infrarood zorgt ervoor dat je makkelijk en voordelig de bedrijfshal verwarmt.

Heb je een grote ruimte te verwarmen? Je krijgt bij ons altijd een oplossing op maat die geheel aansluit op je warmtebehoefte en vierkante meters, zodat je goedkoper uit bent en toch de beste verwarming voor het verwarmen bedrijfshal hebt. Wij doen een professionele plafond montage en zorgen daarmee voor een perfecte warmte afgifte.

Bedrijfshal met infrarood verwarming

Infrarood systemen verwarmen de bedrijfshal veel zuiniger dan traditionele verwarming zoals gas heaters of een CV systeem.

Halogeen stralers verwarmen door hun korte golf infraroodstraling objecten en personen, maar niet de lucht. Bedrijfshal verwarmen met infrarood heaters zorgt ervoor dat de warmte en stralen direct opgenomen door personen en objecten. Je kan de infrarood stralers direct richten op de plek waar je de warmte nodig hebt.

Op deze manier kan je comfortabel werken met een natuurlijk gevoel van warmte, een ideale oplossing voor bedrijfshal verwarming.

De voordelen van bedrijfshal heaters

  • lage bedrijfskosten door energie besparing
  • geen opwarmtijd maar direct volledig vermogen
  • simpel te regelen en aan te sturen
  • zuinig lokaal verwarmen
  • eenvoudig te monteren of draagbaar
  • grote betrouwbaarheid
  • geen onderhoud
  • te combineren met zonnepanelen

industriele-verwarming 31

 

Duurzaam verwarmen bedrijfshal

Duurzaam verwarmen bedrijfshal begint met de beste elektrische heaters bedrijfshal. Industriele verwarming verzorgt de gehele opbouw en inbouw van bedrijfshal heaters. Natuurlijk kan je ook onze elektrische bedrijfshal heaters in de online winkel kopen. Start nu met een duurzame oplossing voor je industrie verwarming.

Vorstvrije bedrijfshal

Door jouw bedrijfshal te verwarmen met infrarood geniet je van een krachtige en snelle warmte. Ook voor het vorstvrij houden van magazijnen en loodsen is infrarood verwarming uitermate geschikt. Het verwarmt niet alleen de werkplekken, maar ook de opslaggoederen en producten in de bedrijfshallen.

Doordat de korte golf infrarood verwarming niet gevoelig is voor luchtbeweging zijn ze zeer geschikt voor gebruik in ruimtes die niet volledig zijn afgesloten. Door deze manier van verwarmen kan je comfortabel werken met een natuurlijk gevoel van warmte.

Het gebruik van de zogeheten korte golf infrarood straling raden wij dan ook aan voor het verwarmen van industriële toepassingen. Deze krachtige infraroodsystemen verwarmen namelijk oppervlaktes zeer snel en met een groot warmtebereik op.

Onze infrarood stralers zijn breed inzetbaar. Behalve voor de verwarming van een bedrijfshal, zijn de heaters ook zeer goed te gebruiken voor het werkplaats verwarmen, opslagruimtes en bijbehorende kantoor units.

Wil je meer weten over de industriële verwarming producten? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag hoe je direct geld kan besparen met het verwarmen van jouw bedrijfshal.

industriele-verwarming 25

 

Kostenbesparende verwarming bedrijfshal

De industriële verwarming is speciaal ontworpen voor gebruik bij zware omstandigheden, zoals stoffige, natte en vochtige ruimtes. De infrarood heaters kan je toepassen in magazijnen, productiehallen en loodsen.

Al onze industriële stralers gebruiken de korte golf infraroodstraling, welke voorzien zijn van halogeen lampen.

Dit levert je niet alleen een hoog stralingsrendement op, maar het bespaart je jaarlijks flink op de energiekosten. Daarnaast heeft infrarood verwarming geen onderhoud nodig.

De installatie is eenvoudig en snel. Je hoeft namelijk geen ingewikkeld leidingwerk aan te leggen met CV-leidingen of rookgasafvoer.

Elektrische heaters met infrarood hebben het grote voordeel dat ze heel gericht en snel een zone van een bedrijfshal verwarmen. Neem als voorbeeld een grote loods of bedrijfshal. Daarbij dien je alleen het gedeelte te verwarmen waar het personeel aan het werk is.

Door gericht te verwarmen bespaar je als bedrijf zijnde enorm op de kosten van verwarming. Het is vaak ook niet nodig om een hele bedrijfshal te verwarmen.

Bedrijfshal heaters

Ben je op zoek naar zuinige bedrijfshal heaters? Bekijk dan snel ons assortiment infrarood stralers. Met industriële heaters kan je aparte ruimtes en zones in jouw bedrijfshal verwarmen.

Verwarmen bedrijfshal met een infrarood heater maak je optimaal gebruik van warmte zonder dat je de luchttemperatuur dient te verhogen. Zo bespaar je enorm op energiekosten. Tenslotte verwarm je alleen de plek die je graag wilt verwarmen en stroomt er geen warme lucht naar plaatsen waar dat niet nodig is.

Ook bij zware omstandigheden, zoals in vochtige of natte bedrijfshallen werken infrarood stralers optimaal. Onze bedrijfshal heaters zijn zowel monteerbaar als draagbaar en daarom in elke omstandigheid te gebruiken om optimaal  verwarmen bedrijfshal mogelijk te maken.

Industriële heaters hebben een stralingswarmte die aanvoelt als de warmte van zonnestralen. Deze warmte voelt comfortabel, omdat die direct door het lichaam wordt opgenomen.

De lucht om je heen is echter niet benauwd of warm en juist dat maakt bedrijfshal heaters zo prettig om mee te werken.

industriele-verwarming 22

 

Zuinige heaters

Verricht je regelmatig werkzaamheden op specifieke plaatsen in jouw bedrijfshal? Dan is het niet langer nodig om de gehele hal te verwarmen.

Zeker als je een vaste werkplek hebt ingericht waar de werkzaamheden worden verricht is plaatselijke verwarming voldoende. Met infrarood verwarming creëer je alleen warmte op die plek van de bedrijfshal waar het nodig is.

Bij traditionele verwarming blijft de warmte nooit op één plek hangen en drijft de warmte soms zelfs naar buiten door opengaande deuren. Met infrarood bedrijfshal heaters verwarm je zuinig, omdat de stralers alleen inwerken op de plek waarop ze gericht worden.

Objecten en personen nemen de warmte direct op en dat is wel zo comfortabel. De warmte van een IR verwarming voelt prettig en is bovendien gezond voor je lichaam en spieren. Het licht van de heaters is aangenaam en neutraal en wordt gecorrigeerd door de gebruikelijke bedrijfsverlichting.

De infrarood heater en heatsrip als magazijn verwarming, bedrijfshall en elke werkplaats verwarming. Verwarmen bedrijfshal start met infrarood heaters.

Zone gerichte heater

Door elektrisch verwarmen bedrijfshal is het mogelijk om niet de hele hal te verwarmen, maar alleen de zones waar warmte nodig is. Bedrijfshal elektrisch verwarmen door korte infrarood golf is vele malen sneller dan een conventionele verwarming. Zoals met een luchtverhitter of centrale verwarming.

Deze moderne manier van heaters zorgt ervoor dat je niet de hele bedrijfsruimte hoeft te verwarmen, maar alleen de zone waar wordt gewerkt. Dit is veel duurzamer en goedkoper. De jaarlijkse verwarmingskosten gaan hierdoor flink naar beneden. Daarnaast creëer je een comfortabele werkplek.

Bedrijfshal elektrisch verwarmen

Een bedrijfshal elektrisch verwarmen is milieubewust. Volgens het klimaatakkoord moeten alle bedrijven en woningen in 2050 van het gas af zijn.

De alternatieven voor het fossiele aardgas is duurzame stroom te gebruiken. Denk hierbij aan de grote windmolen parken op zee, zonnepanelen, geothermie en restwarmte van de industrie.

Werkplaatsen verwarmen in de bedrijfshal en bedrijfsruimte

De beste werkplaats verwarming voor een industrie hal of bedrijfsruimte is een infrarood heater. De kracht van  de werkplaats verwarming zorgt ervoor dat je de zones perfect warm krijgt. Ontvang advies infrarood verwarming en begin met de energietransitie van gas naar elektriciteit.

Elektrische heater werkplaats is met infrarood straling de gezondste en zuinigste verwarming. De elektrische kachel werkplaats voor in een bedrijfshal bespaart je honderden euro’s per jaar. Je bedrijfsruimte wil je verwarmen met een elektrische verwarming werkplaats.

Elektrische werkplaats heater is modern en geeft je medewerkers de juiste verwarming. De elektrische werkplaats kachel verwarmt de mensen, objecten, muren en vloer. Start met goedkoop werkplaats verwarmen in de bedrijfshal, industriehal of magazijn.

Korte golf infrarood verwarming bedrijfshal

De stralingsenergie van de korte golf infrarood verwarming bevindt zich in het stralingsgebied dat lijkt op de zonnestralen. Alleen dan zonder de schadelijke uv-straling. Zodra de infrarood stralen je huid raken, voelt dit aangenaam warm. Net zoals de zon.

Bij luchtverwarming wordt de luchtmassa verwarmd door een centrale verwarming of een indirecte of direct gestookte gasheater. Hierbij circuleert de lucht waarbij het in veel gevallen verspilde energie is.

Indien een gebouw niet goed geïsoleerd is, verdwijnt de warme lucht naar buiten.

Infrarood verwarming bedrijfshal warmt niet de lucht, maar de objecten en mensen in het stralingsgebied op. Zoals muren, vloer en stellingen. Daarnaast zijn de heaters zeer goed in staat een zone te verwarmen, daar waar de warmte nodig is.

Korte golf infrarood straling is een ideale manier om te besparen op het energieverbruik. Tevens verwarm je de bedrijfshal op een milieuvriendelijke wijze. Helemaal als je zonnepanelen gebruikt voor de stroomvoorziening.

Infrarood warmtestralers, ook wel heater voor werkplaats genoemd zijn zeer zuinig in verbruik. Daarnaast behoeven ze geen opwarmtijd. Je geniet direct van de comfortabele warmte. Vervolgens bezorgt  de heater werkplaats jou als ondernemer, ook direct een berekenbare lage energie rekening.

 

Conventioneel versus elektrisch verwarmen bedrijfshal

Eigenschappen conventioneel verwarmen

Een bedrijfshal op een conventionele manier verwarmen is niet economisch en al helemaal niet duurzaam. Vaak zijn bedrijfshallen niet goed geïsoleerd en zijn er tevens kieren waar de warme lucht door ontsnapt.

Verwarmen middels convectie is een indirect vorm van verwarmen. Dit kan door middel van een direct gestookte gasheater, welke je vaak terugziet voor grote ruimtes zoals bedrijfshallen en magazijnen.

Aangezien bedrijfshallen vaak hoog zijn, bijvoorbeeld 8 meter, moet je wel lang stoken voordat je warme lucht voelt.

Ander nadeel van deze manier van verwarmen is dat de lucht circuleert in de ruimte, waarbij je rondzwevende stofdeeltjes krijgt. Voor mensen met astma of allergieën is dit geen prettig werkklimaat.

De dwarrelende stofdeeltjes komen ook in aanraking met het hete oppervlak van de convector, waarbij ureumdampen kunnen ontstaan, die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Verwarmen met convectie betekent een hoog energieverlies, te droog binnenklimaat en rondzwevende stofdeeltjes. Dit alles bij elkaar levert een onaangenaam omgevingsklimaat op om in te werken. Kies nu voor overstappen naar een infrarood heater werkplaats voor in de bedrijfsruimte en industriehal.

Het is tijd om te kijken naar een andere manier van verwarmen bedrijfshal

Eigenschappen van stralingswarmte

Stralingswarmte daarentegen is een directe vorm van verwarmen. Het bestaat uit warmtegolven die de omgeving verwarmen. Infrarood elektrische heater werkt middels stralingswarmte.

In plaats van de lucht te verwarmen, worden de objecten in de hal verwarmd. Denk hierbij aan de plafonds, muren, vloer, stellingen, dozen, werkbanken, maar ook de mensen.

Infraroodstraling werkt op het principe van de zon, maar dan zonder de schadelijke uv-straling. Wanneer de warme zonnestralen onze huid raken, warmen we op. Zonnestralen bevatten infrarood straling met een korte en een lange golf lengte. De lange golf infrarood verwarmingen worden gebruikt in woningen en kantoren.

De elektrische industriële heaters maken gebruik van de korte golf infrarood stralen. Dit heeft als voordeel dat de stralen krachtig en een zeer wijde verspreiding hebben. De ir stralen van de infrarood kachel plafond raken je huid, wat een warm en comfortabel gevoel geeft.

Door de kracht van de elektrische heater bedrijfshal is het aan te raden om de verwarming op drie meter hoog te hangen. Een hangende warmtestraler, als een infrarood verwarming werkplaats als plafond verwarming heeft het voordeel dat deze een groot warmtebereik heeft.

Verwarmen bedrijfshal zonder gas

Verwarmen bedrijfshal zonder gas, brengt voordelen met zich mee. Elektrische industriële heaters werken zeer efficiënt en effectief. Doordat de objecten namelijk de warmte vasthouden, heb je geen groot warmteverlies bij een slechte isolatie.
Tevens ontsnapt de warmte niet door kieren. Zoals bij conventionele warmte wel het geval is.

Door deze directe manier van verwarmen, bereik je sneller een behaaglijk warmte gevoel. Industriële infrarood heaters sluit je aan op elektriciteit waarna de energie wordt omgezet in warme infraroodstraling.

Neem altijd groene stroom af in verband met het milieu. Plaats zonnepanelen op het dak van de bedrijfshal, zodat volledig zelfvoorzienend in stroom bent. Hernieuwbare energie is duurzaam. Bij gebruik van de infrarood elektrische verwarmingen stoot je ook nog eens geen CO2 uit.

Naast duurzaamheid bespaar je jaarlijks flink op de verwarmingskosten, door het nemen van een infrarood werkplaats verwarming. Help het milieu en jezelf een handje door over te gaan op industriële bedrijfshal elektrisch verwarmen. De temperatuur werkplaats gaat omhoog, en de energierekening omlaag.

 

Stap nu over op elektrische heaters bedrijfshal

Een heater loods, een elektrische heater bedrijfshal zorgt ervoor dat de bedrijfsruimte verwarmen zonder gas mogelijk is. De halogeen verwarming van Industriele verwarming is zuinig een voordelig voor de energierekening.

Een bedrijfsruimte verwarmen met infrarood heater betekent geen warmteverlies, want de bedrijfshal heater is een zone verwarming. De elektrische verwarming bedrijfshal heeft een halogeen verwarming op infrarood.

De zone infrarood verwarming kan je kopen die tussen de 10 en 30 meter oppervlakte verwarmt. Het verwarming industriehal is veel goedkoper dan een gas heater. De prijzen van gas stijgen de pan uit en stap nu over op duurzame verwarming die de bedrijfshal elektrisch verwarmen. Hoe besparen op energie? Bespaar op energie door middels van een infrarood heater en heatstrip Industrie.

Je kan de elektrische heater aan het plafond en de muur hangen. Of je koopt een elektrische verwarming mobiel, want die leveren wij ook. Welke heater bedrijfshal je ook kiest, het is van de hoogste kwaliteit en het is in de EU gemaakt.

Economisch bedrijfshal verwarmen

Een goede oplossing, voor bedrijfshal verwarmen is om dit op een verantwoorde en economische manier te doen. Middels verwarmen bedrijfshal zonder gas, en juist met elektrische heaters bedrijfshal, zoals de industriele heater, of elektrische verwarming bedrijfshal, zoals een Industriele heatstrip en voor Atex safe, een EHSAFE Heater.

Een loods verwarmen zonder gas is goed voor het milieu, maar ook voor jouw energierekening. De dure gasrekeningen vliegen ons om de oren en we moeten met de energietransitie starten met bedrijfsruimte verwarmen zonder gas. Met onze elektrische heaters in combinatie met groene stroom ben je CO2 neutraal. Stop nu met een gas heater bedrijfshal en begin met duurzaam met bedrijfshal elektrisch verwarmen-

De elektrische heaters bedrijfshal van Industriele verwarming zijn speciaal ontworpen voor gebruik bij zware omstandigheden, zoals stoffige en vochtige ruimtes. Onze industrie verwarming maakt gebruik van de korte golf infrarood lampen die zuinig in verbruik zijn. Dit levert je een hoog stralingsrendement op, en het bespaart jaarlijks honderden of duizenden euros op de energiekosten.

Wat is een industrie heater?

Een industrie heater werkt op de korte golf infrarood verwarming maakt gebruik van de infrarood A-straling. De korte golf radiatoren, ook wel infrarood stralers genoemd, hebben een oppervlakte temperatuur van ten minste 900°C. De lampen gloeien rood op, vereisen vrijwel geen opwarmtijd, en heeft stralingscomponent van meer dan 90%.

De stralingswarmte wordt nauwelijks beïnvloed door tocht of wind. De industriele heaters zijn daarom ideaal voor grote bedrijfspanden, loods, bedrijfsruimte, voor buiten en bij slecht geïsoleerde panden.

Omdat de maximale straling in het infrarood bereik ligt, is de term infrarood verwarming ontstaan. Verwarmen van werkplaats is het beste met een infrarood verwarming.

De industrie heater van Industriele verwarming kan je tot een hoogte van 8 meter hangen en de straling zorgt ervoor dat het zone gericht lekker warm is. Waarom een heel pand opwarmen, kies voor industriele heaters van Industriele-verwarming.nl. De heaters zijn geschikt voor bedrijfshal verwarmen, garage verwarming, werkplaats verwarming en magazijn verwarming.