Garage verwarming

Industriële verwarming

Gratis offerte aanvragen

industriële verwarming

Elektrische garage verwarming is kostenbesparend

Elektrische infrarood garage verwarming is de toekomst. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van de fossiele brandstoffen die ook nog eens slecht zijn voor het milieu. Verwarm jouw garage op een zuinige, duurzame en milieubewuste manier middels infrarood garage verwarming. 

Geen CO2 uitstoot, gerichte werkplek verwarming en geen onderhoudskosten. Elektrische kachels met infrarood zet maar liefst 93 procent van de energie om in warmte. Hierdoor bespaar je jaarlijks tot wel 70 à 80 procent op de bedrijfskosten. 

Verwarm jouw garage met de gezonde infrarood straling en geniet van een directe warme werkplek. Infrarood verwarming gaat decennialang mee. Wil je meer weten over hoe wij jouw garage kunnen inrichten met de zuinige infrarood werkplaats kachels? Neem dan contact op. 

industrie verwarming

Beste keus garage is infrarood verwarming

Geen opwarmtijd benodigd, Gezonde instant warmte en Kostenbesparend.

Oprichter industriele verwarming Eugene Verbraak

Onze infrarood verwarming voor de industrie is van hoge kwaliteit en duurzaam. Koop energiezuinige garage verwarming bij de marktleider België. Vraag nu een offerte aan.

Eugene Verbraak
Directeur Industriële verwarming

industriele verwarming mobiele verwarming garage

Verschil tussen convectie en infrarood verwarming

Een garage opwarmen met convector kachels is een mogelijkheid, maar geen kostenbesparende optie.

Bij convectieverwarming, wordt de koude lucht in de garage van onderen door de kachel opgezogen en verwarmd. 

De warmte verlaat via de natuurlijk luchtstroom de kachel en stijgt op. Na afkoeling daalt de lucht en wordt deze weer opgezogen.

Dit is een repeterend proces waardoor je gelijkmatige warmte in de garage krijgt, mits je alle deuren gesloten houdt en een goed geïsoleerde garage hebt. 

Echter bij een garage gaan de deuren vaak open en dicht voor de voertuigen. Daarnaast is een garage vaak niet goed geïsoleerd.

De warmte ontsnapt daardoor weer snel naar buiten. Via convectie warmte blijf je constant stoken, wat zeer kostbaar is. Infrarood verwarming heeft niet dit probleem.

Infrarood panelen van industriële verwarming is de beste keuze voor garages.

industriele verwarming heater garage

Duurzame infrarood verwarming

Heel anders werkt de duurzame infrarood garage verwarming. Hierbij profiteer je van directe warmte door korte golf infraroodstraling.

De infraroodstralen verwarmen alle objecten in de garage, zoals wanden, vloer, voertuigen en mensen. Vervolgens stralen de warme objecten de warmte weer uit naar de omgeving. 

Infraroodstraling is voelt comfortabel aan en is zeer geschikt als je plaatselijke warmte nodig hebt.

Uiteindelijk wordt op deze wijze de gehele garage van aangename warmte voorzien. Daarnaast houd je de garage ook tijdens de koude winterdagen vorstvrij. 

Onze kwarts halogeen infrarood stralers verwarmen alleen de mensen en objecten waar de straling mee in contact komt en niet de lucht.

Warmte kan daardoor ook nooit wegwaaien zoals met directe lucht warmers of hete luchtblazers.

De beste garage verwarming

In een garage is het in de wintermaanden binnen vaak koud. De garagedeuren gaan open en dicht. Door de koude luchtstroom voel je de rillingen over je rug lopen. Hoe zorg je voor een warm werkklimaat? Wij hebben de oplossing, door de garage met infrarood stralers te verwarmen hebben de monteurs het nooit meer koud. Infrarood warmt direct de werknemers op en is niet gevoelig voor tocht.

Zuinige garage verwarming

Een garage verwarming met infrarood is zuinig in verbruik, omdat je alleen de zone verwarmt waar de warmte nodig is. Het is niet nodig om de hele ruimte te verwarmen. Daarnaast is de korte golf infrarood straling niet gevoelig voor luchtbewegingen. Je kan dus gerust de garagedeur openzetten, zonder dat je thermostaat omhoog draait en zonder dat je het koud krijgt.

Duurzame garage verwarming

Een infrarood garage verwarming is zeer duurzaam in verbruik. Je bespaart als snel 70 tot 80% op de stookkosten. Naast energiezuinig verbruik is een infrarood verwarming in combinatie met groene stroom CO2 neutraal. Je stoot geen vieze gassen uit die belastend zijn voor het milieu. Zuinig, spaarzaam en duurzaam een garage verwarmen met infrarood stralers.

toekomst is infrarood panelen zoals de zon

Elektrisch is de toekomst

Elektrische verwarmen met infrarood is de toekomst. Geen verwarmingssysteem welke wordt aangedreven op gas of aardolie. Door stroom te gebruiken die is verworven door windturbines, zonnepanelen of zonneparken denk je aan het milieu en je eigen portemonnee. Verduurzaam nu jouw garage door te verwarmen met korte golf infrarood heaters.

Zuinige Industrie verwarming

Groene Duurzame Verwarming

industriele verwarming opgehangen

Plaatsing infrarood stralers

Bij infrarood stralers heb je de vrijheid om ze in de ruimte te plaatsen waar je ze wilt. Wij hebben monteerbare en draagbare modellen. De IR straler monteer je aan het plafond boven de werkplek op tenminste drie meter hoogte. Dit is ook gelijk de veilige afstand. 

Dit zorgt tevens voor een groot warmtebereik. Of je kiest voor een vrijstaande mobiele infrarood verwarming. Deze neem je mee naar de werkplek waar je de warmte hard nodig hebt. Zowel de monteerbare als de mobiele modellen verwarmen heel gericht de werkplek. 

Kostenbesparend verwarmen, want je hoeft niet de hele ruimte te voorzien van warmte. Onze installatiedienst van Industriële verwarming plaats vakkundig de infrarood heaters. Wil je deze winter ook genieten van de zuinige en comfortabele warmte in jouw garage? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

industriele verwarming ophangen in de loods

Voordelen van infrarood garage verwarming

– Energiezuinig en kostenbesparend

– Lange levensduur

– Geen onderhoudskosten

– Monteerbare en mobiele modellen

– Milieuvriendelijk en duurzaam 

– Geen opwarmtijd benodigd

– Gezonde directe warmte

– Snelle bediening via thermostaat 

– Lage verbruikskosten

Meest gestelde vragen over de garage verwarming

Een garage verwarming warmt de ruimte op een effectieve en efficiënte wijze op. Geen luidruchtige en dure luchtblazer, maar infrarood stralers die plaatselijk de garage verwarmen. Verkrijgbaar in monteerbare en draagbare modellen.

Garage verwarming is efficiënt omdat het maar liefst 93% van de energie omzet in infrarood warmte. Het warmt niet de lucht op, maar de objecten en mensen. Hierdoor gaat er geen warmte verloren door openstaande deuren. Ook is garage verwarming niet windgevoelig.

Garage verwarming is geschikt voor garagehouders die op een efficiënte en duurzame wijze het industrieel pand willen verwarmen. Garage verwarming infrarood werkt op elektriciteit, waardoor je niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen. 

De garage verwarming plaats je daar waar de warmte gewenst is. Je kan de garage verwarming aan het plafond of wand monteren. Tevens zijn er mobiele infrarood modellen verkrijgbaar. Deze zijn flexibel en plaats je eenvoudig bij de werkplek waar de warmte hard nodig is.

Garage verwarming installeer je eenvoudig aan het plafond of wand. Standaard zijn de infrarood stralers voorzien van ophangpunten voor pendel montage aan een ketting of kabel. Onze installatiedienst monteert de garage verwarming vakkundig voor jou. 

Een industriële verwarming is een heater die gebruik maakt van korte golf infraroodstraling. Onze industriële verwarming range bevat wand gemonteerde en draagbare verwarming modellen. Geschikt voor zone- en ruimteverwarming in een industrieel pand. 

Je kiest voor industriële verwarming omdat je kosten wilt besparen. Onze elektrische infrarood heaters zijn zeer efficiënt en zetten 93% van de energie om in warmte. Dit is een extreem hoog niveau van energie conversie. 

Industriële verwarming is geschikt voor bezitters van industriële panden, zoals magazijnen, loodsen, bedrijfshallen en garages. Voor wie een industrieel pand of een werkplek wil verwarmen zijn onze industriële heaters perfect in te zetten. Directe kostenbesparing.

Onze industriële verwarming met infrarood zijn geschikt voor gebruik onder zware omstandigheden. Zoals vochtige, natte en stoffige werkplaatsen. Onze infrarood stralers zijn ATEX goedgekeurd en dus ook in te zetten bij explosieve gevaarlijke omgevingen. 

Industriële verwarming werkt met kwarts halogeen korte infraroodstralen. Dit betekent dat ze krachtig zijn en daarnaast direct werken omdat de IR straler geen opwarmtijd behoeft. De infrarood verwarming warmt direct de objecten en mensen in de loods op. 

Breng de zon in je bedrijf

KIES VOOR INFRAROOD PANELEN

Industriële verwarming voor diverse toepassingen zoals magazijnen, bedrijfshallen, loodsen en garages. De industriële verwarming infrarood is geschikt voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen. Denk hierbij aan vochtige, stoffen of natte werkplaatsen. Alsmede voor explosie gevaarlijke omgevingen, zoals een ATEX-zone.

Werkplaats verwarming met infrarood is een zuinige en duurzame oplossing om deze ruimte te voorzien van aangename warmte. Allereerst verwarm je hiermee iedere werkplaats direct. Ten tweede verwarm je alleen de zone waar het nodig is. Bij zone gericht verwarmen gaat er aanzienlijk minder warmte verloren. 

Mobiele infrarood verwarming met korte golf stralen verwarmt de plek die je wenst. Met onze mobiele infrarood verwarming heb je daardoor de zon binnen handbereik. Flexibel werken met een verplaatsbare infrarood verwarming voor industriële ruimtes. Op deze wijze verwarm je zuinig de lokale werkplekken.

Garage verwarming met infrarood straling is energiezuinig en comfortabel warm. Bij een garage werkplaats is er een continue toevoer van koude lucht. Het heeft geen zin om een luchtverwarming aan te zetten. Infrarood garage verwarming is niet gevoelig voor tocht. Je verwarmt direct de plek waar je aan het werk bent.

Onze industriële loods verwarming is ontwikkeld voor gebruik in grote loodsen. De korte infraroodgolf loods verwarming verwarmt niet alleen de werkplek, maar ook de opslaggoederen. Eigenlijk is er maar één goede oplossing om deze ruimte te voorzien van warmte, namelijk met de infrarood loods verwarming.