logo industriele verwarming klein

Garage verwarming

Garage verwarming

Garage verwarming met infrarood heaters zijn de toekomst. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van de fossiele brandstoffen die ook nog eens slecht zijn voor het milieu. Verwarm jouw garage op een zuinige, duurzame en milieubewuste manier middels infrarood garage verwarming van Industriele verwarming.

Geen CO2 uitstoot, gerichte werkplek verwarming en geen onderhoudskosten. Elektrische kachels met infrarood zet maar liefst 93 procent van de energie om in warmte. Hierdoor bespaar je jaarlijks tot wel 70 à 80 procent op de bedrijfskosten.

Verwarm jouw garage met de gezonde infrarood straling en geniet van een directe warme werkplek. Infrarood verwarming gaat decennialang mee. Wil je meer weten over hoe wij jouw garage kunnen inrichten met de zuinige infrarood werkplaats kachels? 

Juiste garage verwarming kiezen? Welke kachel is het best geschikt voor jouw garage. De oplossing voor de beste garage verwarming is een zuinig infrarood verwarming. Geen luidruchtige en dure luchtblazers meer, maar infrarood stralers die bepaalde zones in de garage verwarmen, waardoor je een lage energierekening krijgt.

Garage verwarmen infrarood is de oplossing voor een koude garage waar de deuren regelmatig open staan. We moeten ook allemaal van de dure gas garage kachel af, dus stap nu over naar garage verwarming elektrisch door middel van zuinige infrarood verwarming. De temperatuur wordt weer goed warm met onze garage verwarming.

Hoe garage verwarmen? Met een infrarood heater.

Infrarood heater werkt plaatselijk en direct waar jij dat wilt. Waarom de gehele garage verwarmen, verwarm alleen de werkplek. De infrarood heaters stralen vrijwel al hun korte golf energie uit in het gebied waar het nodig is.

De straling van een infrarood heater verwarmt niet de lucht, maar personen of objecten. Daardoor kan de warmte ook niet omhoog stijgen of wegdrijven naar steeds weer opengaande deuren of rolluiken. De warmte via infrarood panelen kan je vergelijken met hoe de zon de mensen verwarmt.

De warmtestraling wordt effectief door je lichaam opgenomen. De warme stralen die je huid raken geven direct een comfortabel warm gevoel. Infrarood stralen hebben een ontspannende werking op je lichaam. Je voelt je daardoor prettiger, en bovenal heerlijk warm.

Gebruik van stralingswarmte is een effectieve en prettige manier om de ruimte te verwarmen. Wij adviseren altijd om een garage te verwarmen met onze heaters. Neem nu elektrische verwarming van Industriele-verwarming.be

Stop met gas verwarming en stap over op elektrische infrarood verwarming voor je garagebedrijf. De gasprijs is enorm hoog en we moeten sowieso overstappen op elektrisch verwarmen. Dus start nu met onze garage verwarming te kopen en vraag naar de mogelijkheden.

Gratis offerte aanvragen

1
stap 1
2
stap 2
3
stap 3

Garage verwarming met infrarood heaters zorgt dat je energierekening lager is

Verschil tussen convectie en infrarood verwarming voor je garage

Een garage opwarmen met convector kachels is een mogelijkheid, maar geen kostenbesparende optie. Bij convectieverwarming, wordt de koude lucht in de garage van onderen door de kachel opgezogen en verwarmd.

De warmte verlaat via de natuurlijk luchtstroom de kachel en stijgt op. Na afkoeling daalt de lucht en wordt deze weer opgezogen. Dit is een repeterend proces waardoor je gelijkmatige warmte in de garage krijgt, mits je alle deuren gesloten houdt en een goed geïsoleerde garage hebt.

Echter bij een garage gaan de deuren vaak open en dicht voor de voertuigen. Daarnaast is een garage vaak niet goed geïsoleerd. De warmte ontsnapt daardoor weer snel naar buiten. Via convectie warmte blijf je constant stoken, wat zeer kostbaar is. Infrarood verwarming heeft niet dit probleem. Infrarood verwarming garage van Industriële verwarming zijn  de beste keuze voor garages.

Voordelen infrarood verwarming garage

  • Mobiel of eenvoudig te monteren
  • Geen onderhoud
  • Simpel te regelen en aan te sturen
  • Grote betrouwbaarheid
  • Zuinig lokaal verwarmen
  • Geen opwarmtijd maar directe warmte
  • Lage bedrijfskosten door energiebesparing, is een goedkope verwarming garage
  • Te combineren met zonnepanelen
  • Geurloos en geruisloos
  • Elektrische verwarming

Duurzame infrarood verwarming garage

Heel anders werkt de duurzame infrarood garage verwarming. Hierbij profiteer je van directe warmte door korte golf infraroodstraling. De infraroodstralen verwarmen alle objecten in de garage, zoals wanden, vloer, voertuigen en mensen. Vervolgens stralen de warme objecten de warmte weer uit naar de omgeving.

Infraroodstraling is voelt comfortabel aan en is zeer geschikt als je plaatselijke warmte nodig hebt. Uiteindelijk wordt op deze wijze de gehele garage van aangename warmte voorzien. Daarnaast houd je de garage ook tijdens de koude winterdagen vorstvrij.

Industriele verwarming kwarts halogeen infrarood stralers verwarmen alleen de mensen en objecten waar de straling mee in contact komt en niet de lucht. Warmte kan daardoor ook nooit wegwaaien zoals met directe lucht warmers of hete luchtblazers.

Bij infrarood stralers heb je de vrijheid om ze in de ruimte te plaatsen waar je ze wilt. Wij hebben monteerbare en draagbare modellen. De IR straler monteer je aan het plafond boven de werkplek op tenminste drie meter hoogte. Dit is ook gelijk de veilige afstand.

Dit zorgt tevens voor een groot warmtebereik. Of je kiest voor een vrijstaande mobiele infrarood verwarming. Deze neem je mee naar de werkplek waar je de warmte hard nodig hebt. Zowel de monteerbare als de mobiele modellen verwarmen heel gericht de werkplek.

Kostenbesparend verwarmen, want je hoeft niet de hele ruimte te voorzien van warmte. Onze installatiedienst van Industriële verwarming plaats vakkundig de infrarood heaters. Wil je deze winter ook genieten van de zuinige en comfortabele warmte in jouw garage? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Industriele verwarming werkplaats magazijn verwarming industriehal bedrijfshal bedrijfsruimte industrie verwarming
industriele verwarming plafond
Industriele verwarming werkplaats magazijn verwarming industriehal bedrijfshal bedrijfsruimte industrie verwarming
industriele verwarming plafond industrie

Garage verwarming elektrisch

De garage verwarming elektrisch via infrarood straling is bijzonder zuinig en duurzaam. De industriële infrarood verwarmingen van HeatXL maken namelijk gebruik van kwarts halogeen infrarood met een korte golf straling.

Kwarts halogeen infrarood heater verwarmd alleen de mensen en objecten waar de straling mee in contact komt en niet de lucht. Warmte kan daardoor ook nooit wegwaaien zoals met directe lucht warmers of hete lucht blazers.

Korte golf infrarood straling, ir-a, is zeer efficiënt. Het zet nagenoeg alle opgenomen energie om in comfortabele stralingswarmte zonder voorverwarmen. Des te korter de infrarood golflengte, des te makkelijker de lucht doordrongen wordt. Zonder dat de lucht daadwerkelijk warm wordt.

Daarom zijn onze elektrische infrarood verwarmingen zo effectief voor een schuur of garage. Maar ook voor andere industriële ruimte, je kan  kiezen voor bedrijfshal verwarmen, magazijn verwarming, of werkplaats verwarming.

Waar is garage verwarming te koop?

De elektrische heaters zijn te koop via onze website, dan wel bij onze showroom. Wij hebben diverse partners met showrooms verspreid over heel Nederland en België.

Wil je meer informatie of met een adviseur spreken, dan is dat heel goed mogelijk in één van onze showrooms of bij de officiële dealers. Het hoofdkantoor van ons is gevestigd vlakbij Roeselare, België

In de showroom kun je vrijblijvend rondkijken en zelf de infrarode warmte ervaren. De adviseurs van Industriële verwarming staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kan je ook altijd bellen met onze klantenservice.

De verschillende typen, de diversiteit in vermogen en een omschrijving vind je ook allemaal in onze online winkel terug. De functionaliteit kopen van de garage kachels op deze site is gebruiksvriendelijk.

Industriële verwarming levert de volgende werkdag de bestelde producten af, mits het artikel in voorraad is en voor 12.00 uur is besteld. Vraag vandaag nog vrijblijvend online een offerte aan of koop garage verwarming met infrarood bij de Industriële verwarming online winkel.

De beste garage verwarming

In een garage is het in de wintermaanden binnen vaak koud. De garagedeuren gaan open en dicht. Door de koude luchtstroom voel je de rillingen over je rug lopen. Hoe zorg je voor een warm werkklimaat? Wij hebben de oplossing, door de garage met infrarood stralers te verwarmen hebben de monteurs het nooit meer koud. Infrarood warmt direct de werknemers op en is niet gevoelig voor tocht.

Zuinige garage verwarming

Een garage verwarming met infrarood is zuinig in verbruik, omdat je alleen de zone verwarmt waar de warmte nodig is. Het is niet nodig om de hele ruimte te verwarmen. Daarnaast is de korte golf infrarood straling niet gevoelig voor luchtbewegingen. Je kan dus gerust de garagedeur openzetten, zonder dat je thermostaat omhoog draait en zonder dat je het koud krijgt.

Duurzame garage verwarming

Een infrarood garage verwarming is zeer duurzaam in verbruik. Je bespaart als snel 70 tot 80% op de stookkosten. Naast energiezuinig verbruik is een infrarood verwarming in combinatie met groene stroom CO2 neutraal. Je stoot geen vieze gassen uit die belastend zijn voor het milieu. Zuinig, spaarzaam en duurzaam een garage verwarmen met infrarood stralers.

toekomst is infrarood panelen zoals de zon

Elektrisch is de toekomst

Elektrische verwarmen met infrarood is de toekomst. Geen verwarmingssysteem welke wordt aangedreven op gas of aardolie. Door stroom te gebruiken die is verworven door windturbines, zonnepanelen of zonneparken denk je aan het milieu en je eigen portemonnee. Verduurzaam nu jouw garage door te verwarmen met korte golf infrarood heaters.