Contact opnemen

Industriële verwarming

Contact opnemen met Industriële Verwarming

Heb je vragen of wil je meer weten over onze industriële verwarming systemen met infrarood? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook voor onze installatie dienst kan je ons contacteren, alsmede voor een offerte aanvraag.

Wij staan klaar om je te helpen met iedere infrarood verwarmingsvraag die je hebt. Vul het contact formulier in en geef een kleine beschrijving van jouw warmte project. Wij laten dan de juiste specialist zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 

Natuurlijk kan je ook telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer +32 (0)51 28 09 09. Heb je een vraag, wil je een afspraak maken of een locatie bezoek? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Hoofdkantoor België

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare

+32 (0)51 28 09 09
info@enerco.com

Maandag t/m vrijdag
09.00 – 17.30

Hoofdkantoor Nederland

Blauwhekken 1E
4751XD Oud Gastel

+31 (0)165 714 107
info@heatxl.com

Maandag t/m vrijdag:
09.00 -12.00 en 13.00 – 17.00

Oprichter industriele verwarming Eugene Verbraak

Onze infrarood verwarming voor de industrie is van hoge kwaliteit en duurzaam. Koop energiezuinige infrarood  verwarming bij de marktleider België. Neem nu contact op.

Eugene Verbraak
Directeur Industriële verwarming

contact met Eugene

Energiezuinige en duurzame infrarood verwarming

Industriële Verwarming is sinds 2006 gespecialiseerd in energie zuinige en duurzame infrarood verwarming systemen en toebehoren. Wij leveren onze producten aan groothandels en installateurs in de gehele Benelux. 

Naast onze werkzaamheden als distributeur leveren en installeren wij complete projecten voor het verwarmen van utilitaire gebouwen. Zoals bedrijfshallen, magazijnen, winkels, kerken, sportcomplexen, winkels, garages, werkplaatsen, loodsen en nog meer. 

Tevens leveren wij ook terrasverwarmingen voor horeca en buitenverwarmingen voor bedrijven. Voor de woningbouw hebben wij ook prachtige infrarood panelen die werken met de lange golf infraroodstraling. 

Neem contact met ons op of kom langs bij één van de 30 infrarood verwarming winkels.

Breng de zon in je bedrijf

KIES VOOR INFRAROOD PANELEN