+32 (0)51 28 09 09

Bel ons

Maandag t/m Vrijdag

Tussen 9:00 - 17:30 uur

Winkelwagen

Koop online

Contact

Oprichter-industriele-verwarming-Eugene-VerbraakContact opnemen met Industriële Verwarming

Heb je vragen of wil je meer weten over onze industriële verwarming door middels van met infrarood heaters, industrie heatstrips en mobiele verwarmingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook voor onze installatie dienst kan je ons contacteren, alsmede voor een offerte aanvraag.

Wij staan klaar om je te helpen met iedere infrarood verwarmingsvraag die je hebt. Vul het contact formulier in en geef een kleine beschrijving van jouw warmte project. Wij laten dan de juiste specialist zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Natuurlijk kan je ook telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer +32 (0)51 28 09 09. Heb je een vraag, wil je een afspraak maken of een locatie bezoek? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Hoofdkantoor België

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare

+32 (0)51 28 09 09
info@enerco.co

Maandag t/m vrijdag
09.00 – 17.30

BTW/KBO Nummer
BE 0826 643 106

industriele-verwarming.be

Hoofdkantoor Nederland

Blauwhekken 1E
4751XD Oud Gastel

+31 (0)165 714 107
info@heatxl.com

Maandag t/m vrijdag:
09.00 -12.00 en 13.00 – 17.00

industriele-verwarming.nl

 

Energiezuinige en duurzame infrarood verwarming

Industriële verwarming is sinds 2006 gespecialiseerd in energie zuinige en duurzame infrarood verwarming systemen en toebehoren. Wij leveren onze producten aan groothandels en installateurs in de gehele Benelux.

Naast onze werkzaamheden als distributeur leveren en installeren wij complete projecten voor het verwarmen van utilitaire gebouwen.

Zoek je een werkplaats verwarming. zodat je alleen de werkplaats goed kan verwarmen, waardoor je veel geld bespaart. Met een werkplaats verwarming, verwarm je alleen die zone die nodig is. Onze werkplaats verwarming geeft direct warmte.

Een magazijn verwarmen is vanwege de grote ruimte lastig, maar onze magazijn verwarming verwarmt de medewerkers op de werkplekken. Waar jij het warm wilt hebben, zetten we de magazijn verwarming in, natuurlijk in veel verschillende maten en vormen.

Tevens leveren wij ook horeca terrasverwarmers en buiten verwarming bedrijven. Voor de woningbouw hebben wij ook prachtige infrarood panelen die werken met de lange golf infraroodstraling.

Neem contact met ons op of kom langs bij één van de 30 infrarood verwarming winkels.

Bedrijfsruimte verwarmen zonder gas

Een bedrijfsruimte verwarmen zonder gas, welk bedrijf wil dat nu niet? Met een traditionele verwarming is het verwarmen van een grote ruimte niet alleen tijdrovend, maar ook erg kostbaar.

Vaak is een bedrijfsruimte groot en hoog. Denk maar aan een bedrijfshal van 8 of 9 meter meter hoog. Warme lucht gaat eerst naar boven, alvorens de warmte naar beneden zakt. Voordat de warmte beneden op een behaaglijke temperatuur is ben je een lange tijd aan het stoken.

Dat betekent dat je continue moet verwarmen en dat is een behoorlijke verspilling van energie. Tevens zijn de kosten daarvoor erg hoog. Met verwarming bedrijfshal kan je iedere bedrijfsruimte goed verwarmen.

Je verwarmt met de verwarming bedrijfshal namelijk alleen de objecten en personen die het nodig hebben en niet de lucht die altijd ontsnapt. Met onze infrarood heaters en heatstrip industrie verwarm je de mensen, muren en objecten.

Verwarming industriele gebouwen start bij Industriële verwarming.

 

Garage verwarming

De garage verwarming met een infrarood heater of heatstrip industrie is bijzonder zuinig en duurzaam. De garage verwarming infrarood van Industriele verwarming maakt namelijk gebruik van kwarts halogeen infrarood met een korte golf straling.

Kwarts halogeen infrarood heater verwarmd alleen de mensen en objecten waar de straling mee in contact komt en niet de lucht. Warmte van de garage verwarming kan daardoor ook nooit wegwaaien zoals met directe lucht warmers of hete lucht blazers.

Korte golf infrarood straling, ir-a, is zeer efficiënt voor een garage verwarming. De garage verwarming zet nagenoeg alle opgenomen energie om in comfortabele stralingswarmte zonder voorverwarmen. Des te korter de infrarood golflengte, des te makkelijker de lucht doordrongen wordt. Zonder dat de lucht daadwerkelijk warm wordt.

Mobiele verwarming toepassen

Mobiele verwarming is ideaal te gebruiken in grote ruimtes waar je alleen plaatselijk tijdelijk comfort in warmte nodig hebt

Denk hierbij aan garages, houtwerkplaatsen, verwerkende industrie, werkplaats metaalbewerking of opslagruimtes en bijbehorende kantoorunits.

Met een mobiele verwarming middels infrarood heater  heb je geen last van luchtcirculatie. Het verwarmt namelijk direct de mensen en objecten. Ook in ruimtes waar veel tocht is, zoals een werkplaats en bedrijfsruimte, is eenvoudig te verwarmen met de mobiele infrarood verwarming.