logo industriele verwarming klein

Wat is goedkoper gas of elektrisch verwarmen?

Wat is goedkoper gas of elektrische verwarmen

De oplossing voor op de vraag wat is goedkoper gas of elektrisch verwarmen is tegenwoordig gemakkelijker te beantwoorden, want met de dure gasprijs en de energietransitie naar Elektrisch verwarmen is het goedkoper om infrarood verwarming voor je bedrijf te kopen.

Infrarood verwarming de beste keuze, want dit is namelijk zeer zuinig in verbruik, het is een elektrische verwarming die gezond is en je bespaart geld op de energiefactuur. 

Industriële heater verwarmt alleen een zone, waardoor je direct flink bespaart op de verbruikskosten, want waarom zal je in een grote hal de lucht verwarmen, als je alleen de werkplaats kan verwarmen. Bovendien werkt het personeel bijzonder comfortabel onder deze moderne vorm van verwarmen.

Industriële elektrische kachels van Industriële verwarming, zoals infrarood stralers zijn geschikt voor bedrijfshallen, loodsen en hoge bedrijfshallen. Daarnaast zijn industriële heaters ook te gebruiken in zware omstandigheden. Bijvoorbeeld op natte, vochtige of stoffige plekken en in ATEX-zones.

Gratis offerte aanvragen

1
stap 1
2
stap 2
3
stap 3

Verwarmen van ATEX omgevingen

Onze industriële elektrische verwarmingssystemen zijn goedgekeurd voor toepassingen in explosief gevaarlijke omgevingen, de ATEX-zones. Onze krachtige korte golf infrarood stralers ruim 93% efficiënt in het omzetten van energie in warmte.

Dit is een extreem hoge energie conversie. Het verwarmen van een werkplek met onze ATEX heater kost gemiddeld ongeveer 18 eurocent per uur voor 20 m2. Op deze manier draagt onze infraroodverwarming bij aan een enorme kostenbesparing.

Door de industriële werkplekken te voorzien van aangename warmte hebben jouw medewerkers het ook meer naar hun zin. Zeker als het buiten vriest. Met elektrische infrarood verwarming vergroot je het werk comfort van jouw personeel.

Er zijn veel voordelen bij het toepassen van elektrische infrarood heaters in industriële omgevingen. Vooral ten opzichte van conventionele verwarming, die gebaseerd is op verbranding van fossiele brandstoffen, en met een werkplaats verwarming van Industriele verwarming is er veel winst te behalen. Zoals een snelle reactietijd, want de werkplaats verwarming is direct warm. 

Je medewerkers zullen enorm profiteren van de werkplaats verwarming en ook het bedrijf voornamelijk op de energiefactuur.

Werkplaats verwarming verwarmt een zone

Ieder jaar worden er door ondernemers hoge bedrijfskosten gemaakt voor het verwarmen van hun loods, garage, werkplaats of opslagruimte. Dit komt omdat vaak nog een gasgestookte verwarming wordt gebruikt voor deze industriële ruimtes. 

De ouderwetse gasverwarming verwarmt de lucht. Allereerst stijgt de warme lucht, daardoor gaat er een lange tijd overheen voordat de warmte beneden voelbaar is. Daarnaast verdwijnt lucht door gaten, kieren en openstaande deuren.

Industriële gebouwen zijn vaak niet goed geïsoleerd, waardoor de warme lucht zo naar buiten waait. Dit is zonde van alle energie en de daarbij torenhoge kosten. Verwarm daarom de werkplaatsen met de zuinige elektrische verwarming met korte golf infrarood.

Infrarood verwarming van Industriële verwarming draag bij aan een grotere efficiency. Direct na het inschakelen van de ir verwarming is er stralingswarmte aanwezig in de zone. Daardoor is voorverwarmen niet nodig.

Door toepassing van elektrische infrarood verwarming verminder je de CO2 uitstoot. Naast de kostenbesparing hebben jouw medewerkers het comfortabel warm wat w

Instant warmte met infrarood heater

De industriële elektrische verarming warmt heel direct een gericht zone op. Daardoor hoef je niet meer het hele bedrijfspand te verwarmen. Dit scheelt enorm in de energie kosten. De infrarood heaters stralen direct alle energie uit naar de zone waar de warmte nodig is.

Infrarood stralers verwarmen niet de lucht, maar de objecten en de personen die zich in het stralingsgebied bevinden. De korte golf infrarood stralen raken de huid, waardoor je het comfortabel warm hebt.

Infrarood warmte kan je vergelijken met de zonnestralen. Zodra je in de zon loopt voel je de warmte op je huid. Ga je uit de zon, dan voelt het koeler. Zo werken de elektrische industriële infrarood systemen ook.

Industrie verwarming die altijd werkt

De industriële verwarmingen die wij leveren maken gebruik van korte golf kwarts halogeen infrarood straling. Deze ir A-straling dringt zeer goed door in de lucht en werkt altijd, ongeacht de buiten temperatuur.

Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor industriële en grote ruimtes. Alsmede voor gebruik buiten. Enkele van onze hoogwaardige infrarood heaters zijn namelijk ook bestand tegen de gure en koude wintertaferelen. Vraag ons naar de opties.

Onze krachtige industriële elektrische verwarming met infrarood is verkrijgbaar in monteerbare en draagbare modellen. De mobiele infrarood verwarming plaats je op de werkplek waar de warmte nodig is.

riscaldatori-atex-66.png

De beste industriële elektrische verwarming

Nooit meer in de kou werken in jouw loods, magazijn of garage met een industriële elektrische verwarming met infrarood. Een elektrische infrarood verwarming kan je vergelijken met de warmte van de zon. Hoe de zon de aarde verwarmt, warmt een infrarood verwarming de zone of ruimte op. Het is een intense warmte die je direct op je huid voelt. De warme infrarood stralen zijn niet gevoelig voor windbewegingen.

Zuinige industriële elektrische verwarming

Zuinig lokaal een industriële ruimte verwarmen is mogelijk met onze industriële elektrische verwarming met infrarood. Het voordeel is dat je lokaal een zone of werkplek kan verwarmen, waardoor je bespaart op de verbruikskosten. Daarnaast zet de elektrische industriële verwarming maar liefst 93% van de energie om in infrarood warmte. Je hebt ook geen onderhoudskosten.

Duurzame industriële elektrische verwarming

Een industriële elektrische verwarming met infrarood is duurzaam, omdat je namelijk gasloos verwarmt. Om het milieu te sparen en de CO2 uitstoot te verminderen wordt er steeds vaker gezocht naar een gasloze manier van verwarmen. Daarnaast is verwarmen met infraroodstraling vele malen goedkoper dan verwarmen op gas. Je bespaart tot wel 80% op kosten voor verwarming.

toekomst is infrarood panelen zoals de zon

Directe warmte met industriële elektrische verwarming

Verwarm jouw industrieel pand met de energiezuinig elektrische infrarood verwarming. Geen CO2 uitstaat, zuinig in verbruik en altijd directe warmte. Onze industriële elektrische verwarming is geschikt voor vele toepassingen. Zoals zware of lichte constructie loodsen, metaal bewerking werkplaatsen, opslagruimtes, assemblage loodsen, productiehallen, magazijnen en garages. Zelfs voor ATEX-zones.