logo industriele verwarming klein

Wat is goedkoper gas of elektrisch verwarmen?

Wat is goedkoper gas of elektrische verwarmen

De oplossing om goedkoper te stoken is de goedkope infrarood verwarming te kopen. 

Infrarood verwarming de beste keuze, want dit is namelijk zeer zuinig in verbruik.

Industriële elektrische heater verwarmt lokaal, waardoor je direct flink bespaart op de verbruikskosten. Bovendien werkt het personeel bijzonder comfortabel onder deze moderne vorm van verwarmen.

Industriële elektrische kachels van Industriële verwarming, zoals infrarood stralers zijn geschikt voor bedrijfshallen, loodsen en hoge bedrijfshallen. Daarnaast zijn ze ook te gebruiken in zware omstandigheden. Bijvoorbeeld op natte, vochtige of stoffige plekken en in ATEX-zones.

Gratis offerte aanvragen

1
stap 1
2
stap 2
3
stap 3
industriele verwarming star

Verwarmen van ATEX omgevingen

Onze industriële elektrische verwarmingssystemen zijn goedgekeurd voor toepassingen in explosief gevaarlijke omgevingen, de ATEX-zones. Onze krachtige korte golf infrarood stralers ruim 93% efficiënt in het omzetten van energie in warmte. 

Dit is een extreem hoge energie conversie. Het verwarmen van een werkplek met onze ATEX heater kost gemiddeld ongeveer 18 eurocent per uur voor 20 m2. Op deze manier draagt onze infraroodverwarming bij aan een enorme kostenbesparing. 

Door de industriële werkplekken te voorzien van aangename warmte hebben jouw medewerkers het ook meer naar hun zin. Zeker als het buiten vriest. Met elektrische infrarood verwarming vergroot je het werk comfort van jouw personeel.

Er zijn veel voordelen bij het toepassen van elektrische infrarood heaters in industriële omgevingen. Vooral ten opzichte van conventionele verwarming, die gebaseerd is op verbranding van fossiele brandstoffen, is er veel winst te behalen. Zoals een snelle reactietijd.

Heb je vragen, neem contact met ons op.

industriele verwarming loods infrarood

Zuinig lokaal verwarmen

Ieder jaar worden er door ondernemers hoge bedrijfskosten gemaakt voor het verwarmen van hun loods, garage, werkplaats of opslagruimte. Dit komt omdat vaak nog een gasgestookte verwarming wordt gebruikt voor deze industriële ruimtes. 

De ouderwetse gasverwarming verwarmt de lucht. Allereerst stijgt de warme lucht, daardoor gaat er een lange tijd overheen voordat de warmte beneden voelbaar is. Daarnaast verdwijnt lucht door gaten, kieren en openstaande deuren.

Industriële gebouwen zijn vaak niet goed geïsoleerd, waardoor de warme lucht zo naar buiten waait. Dit is zonde van alle energie en de daarbij torenhoge kosten. Verwarm daarom jouw industrieel pand met de zuinige elektrische verwarming met korte golf infrarood.

Infrarood verwarming van Industriële verwarming draag bij aan een grotere efficiency. Direct na het inschakelen van de ir verwarming is er stralingswarmte aanwezig. Daardoor is voorverwarmen niet nodig.

Door toepassing van elektrische infrarood verwarming verminder je de CO2 uitstoot. Naast de kostenbesparing hebben jouw medewerkers het comfortabel warm wat w

De beste industriële elektrische verwarming

Nooit meer in de kou werken in jouw loods, magazijn of garage met een industriële elektrische verwarming met infrarood. Een elektrische infrarood verwarming kan je vergelijken met de warmte van de zon. Hoe de zon de aarde verwarmt, warmt een infrarood verwarming de zone of ruimte op. Het is een intense warmte die je direct op je huid voelt. De warme infrarood stralen zijn niet gevoelig voor windbewegingen.

Zuinige industriële elektrische verwarming

Zuinig lokaal een industriële ruimte verwarmen is mogelijk met onze industriële elektrische verwarming met infrarood. Het voordeel is dat je lokaal een zone of werkplek kan verwarmen, waardoor je bespaart op de verbruikskosten. Daarnaast zet de elektrische industriële verwarming maar liefst 93% van de energie om in infrarood warmte. Je hebt ook geen onderhoudskosten.

Duurzame industriële elektrische verwarming

Een industriële elektrische verwarming met infrarood is duurzaam, omdat je namelijk gasloos verwarmt. Om het milieu te sparen en de CO2 uitstoot te verminderen wordt er steeds vaker gezocht naar een gasloze manier van verwarmen. Daarnaast is verwarmen met infraroodstraling vele malen goedkoper dan verwarmen op gas. Je bespaart tot wel 80% op kosten voor verwarming.

toekomst is infrarood panelen zoals de zon

Directe warmte met industriële elektrische verwarming

Verwarm jouw industrieel pand met de energiezuinig elektrische infrarood verwarming. Geen CO2 uitstaat, zuinig in verbruik en altijd directe warmte. Onze industriële elektrische verwarming is geschikt voor vele toepassingen. Zoals zware of lichte constructie loodsen, metaal bewerking werkplaatsen, opslagruimtes, assemblage loodsen, productiehallen, magazijnen en garages. Zelfs voor ATEX-zones.

Zuinige Industrie verwarming

Groene Duurzame Verwarming

industriele verwarming heater garage

Instant warmte met infrarood straler

De industriële elektrische verarming warmt heel direct een gericht zone op. Daardoor hoef je niet meer het hele bedrijfspand te verwarmen. Dit scheelt enorm in de energie kosten. De infrarood heaters stralen direct alle energie uit naar de zone waar de warmte nodig is. 

Infrarood stralers verwarmen niet de lucht, maar de objecten en de personen die zich in het stralingsgebied bevinden. De korte golf infrarood stralen raken de huid, waardoor je het comfortabel warm hebt.

Infrarood warmte kan je vergelijken met de zonnestralen. Zodra je in de zon loopt voel je de warmte op je huid. Ga je uit de zon, dan voelt het koeler. Zo werken de elektrische industriële infrarood systemen ook.

industriele verwarming project hal

Industrie verwarming die altijd werkt

De industriële verwarmingen die wij leveren maken gebruik van korte golf kwarts halogeen infrarood straling. Deze ir A-straling dringt zeer goed door in de lucht en werkt altijd, ongeacht de buiten temperatuur. 

Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor industriële en grote ruimtes. Alsmede voor gebruik buiten. Enkele van onze hoogwaardige infrarood heaters zijn namelijk ook bestand tegen de gure en koude wintertaferelen. Vraag ons naar de opties. 

Onze krachtige industriële elektrische verwarming met infrarood is verkrijgbaar in monteerbare en draagbare modellen. De mobiele infrarood verwarming plaats je op de werkplek waar de warmte nodig is. 

Meest gestelde vragen over de Industriële elektrische verwarming

Industriële elektrische verwarming is een zeer zuinige infrarood straler. De verwarming werkt middel elektriciteit waarbij de energie voor maar liefst 93% wordt omgezet in warmte. Geschikt voor ruimte- en zoneverwarming voor bijvoorbeeld magazijn, loods of bedrijfshal. 

Industriële elektrische verwarming is duurzaam omdat de straler een hoog rendement haalt. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet naar instant warmte. Gebruik altijd groene stroom zodat je het milieu niet belast. Plaats eventueel zonnepanelen.

Industriële elektrische verwarming is voor bedrijven die een industrieel pand energiezuinig willen verwarmen. Een hal of loods is vaak niet goed geïsoleerd. Verwarmen met warme lucht is daarom zeer kostbaar. Infrarood is daarentegen goedkoop en efficiënt.

Een industriële elektrische verwarming kan je eenvoudig bij ons kopen. Vraag online een offerte aan en wij nemen direct contact met je op. Tevens kan je de infrarood heaters kopen in één van onze 30 showrooms in de Benelux of in onze online webshop. 

De infrarood elementen van de industriële elektrische verwarming heeft een levensduur van 5 tot 7 duizend uren. Dit bij een volledige output op vol vermogen. Wanneer je de ir straler regelt met onze Energy comfort controller gaan ze nog langer mee.

Breng de zon in je bedrijf

KIES VOOR INFRAROOD PANELEN