Toepassingen

Industriële verwarming

Gratis offerte aanvragen

industriële verwarming

Verschillende toepassingen industriële verwarming

Onze industriële verwarming is geschikt voor verschillende toepassingen. De elektrische infrarood stralers kan voor een industriële omgeving worden gebruikt in productiehallen. Alsmede voor in werkplaatsen van alle soorten en maten.

De infrarood verwarming van industriële verwarming is geschikt voor zware en lichte constructie loodsen. En niet alleen voor assemblage loodsen maar ook in werkplaatsen. Zoals metaalbewerking en houtwerkplaatsen. Eveneens voor de verwerkende industrie of magazijnen en bijbehorende kantoor units. 

Onze infrarood verwarming toepassing zijn ook geschikt voor de voeding- en levensmiddelen industrie. Alsmede voor explosie gevaarlijke toepassingen, zoals de ATEX-zones. Infrarood heaters zorgen voor comfort op iedere werkplek en is ook nog eens zeer zuinig in verbruik. 

industrie verwarming

Beste keus warmte is infrarood verwarming

Geen opwarmtijd benodigd, Gezonde instant warmte en Kostenbesparend.

Oprichter industriele verwarming Eugene Verbraak

Onze infrarood verwarming voor de industrie is van hoge kwaliteit en duurzaam. Koop energiezuinige infrarood panelen bij de marktleider België. Vraag nu een offerte aan.

Eugene Verbraak
Directeur Industriële verwarming

industriele verwarming voedsel veilig toepassingen

Lokaal de ruimte verwarmen met infrarood stralers

Bedrijven in de industriële sector hebben te maken met grote en hoge werkplekken zoals loodsen, garages of werkplaatsen. Om zulke ruimtes goed te verwarmen schieten de toepassingen van traditionele verwarming meestal tekort. 

Het duurt vaak dagen voor een ruimte comfortabel warm is en daarmee is stoken natuurlijk kostbaar. Het betalen van hoge energiekosten, terwijl warme lucht eerst stijgt of wegdrijft uit openstaande deuren, is een onbegonnen zaak.

Met industriële infrarood verwarming toepassingen behoort dit probleem tot de verleden tijd. Onze industriële stralers verwarmen niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in deze ruimte. Daardoor is lokaal een werkplek verwarmen de oplossing voor industriële panden. 

industriele verwarming straler infrarrood toepassingen

Veeleisende industriële omgeving en ATEX zones

De krachtige elektrische infrarood verwarming is uitermate geschikt voor toepassingen in een veeleisende industriële omgeving. Daarnaast kunnen onze verwarming systemen ook worden gebruikt onder zware omstandigheden. Zoals vochtige, stoffige of natte werkplaatsen.

De korte golf infrarood verwarming van EHSAFE zijn ook geschikt voor toepassingen bij bedrijven die te maken hebben met ATEX-zones. Deze zijn goedgekeurd voor toepassing in een explosie gevaarlijke omgeving. 

Het bied veilige warmte voor ruimtes waar ontvlambare gassen en andere stoffen mogelijk aanwezig zijn. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment stralers van verschillende wattages en formaten. Draagbare en monteerbare modellen. 

industriele verwarming straler industrie toepassingen

Verwarming voor slecht geïsoleerde ruimtes

Industriële panden zijn vaak niet goed geïsoleerd. Met een infrarood verwarming heb je geen last dat de warmte wegwaait, omdat het namelijk de objecten direct verwarmd. Onze industriële verwarmingen gebruiken allemaal de korte golf infraroodstralen. 

Dit zijn de halogeen stralers, welke een hoog stralingsrendement hebben. Ze zijn krachtiger, waardoor de warmtestralen niet worden beïnvloed door luchtbeweging. Daardoor zijn ze ook geschikt voor ruimtes en toepassingen die niet volledig zijn afgesloten, zoals loodsen en garages. 

Een infrarood heater elektrisch is gasloos, duurzaam, werkt efficiënt en tevens effectief. Met een industriële verwarming infrarood behoud je altijd de juiste aangename en constante temperatuur. Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw industriële pand te verwarmen. 

Zuinige Industrie verwarming

Groene Duurzame Verwarming

Industriële verwarming toepassingen

Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw industrieel pand te verwarmen met de krachtige, zuinige en duurzame infrarood heaters. 

De verschillende toepassingen voor onze infrarood systemen zijn onder andere:

– Houtwerkplaatsen en -verwerkende industrie

– Zware en lichte constructie loodsen

– Werkplaatsen voor metaalbewerking 

– Opslagruimtes en bijbehorende kantoor units

– Assemblage loodsen

– Voeding- en levensmiddelen industrie

– ATEX-omgevingen

FAQ Berekening

Een berekening laten maken van infrarood verwarming voor jouw industrieel gebouw is van belang. Om een industriële verwarming goed te laten werken, moet deze exact worden berekend. De positie van stralers is van belang, evenals de grootte en het vermogen. Tevens hoe de industriële ruimte eruit ziet. 

Berekening infrarood verwarming, onze specialiteit. Voor de berekening en planning van jouw infrarood verwarming kunnen wij je prima ondersteunen. Van a tot z maken wij een berekening voor jouw bedrijfshal, loods of magazijn. 

Bij Industriële Verwarming kan je een op maat gemaakte infrarood offerte ontvangen. Wij leveren je een heldere en vrijblijvende offerte op maat, zonder verborgen kosten. Wij voorzien je van alle informatie die je nodig hebt om jouw industrieel pand energiezuinig en CO2 vrij te verwarmen.

Een installateur elektrische verwarming schakel je in wanneer je kiest voor infrarood verwarming in jouw industrieel gebouw. De installateur berekent voor jou welk vermogen je nodig hebt en welk type straler het meest geschikt is voor welke zone en ruimte. Zodat je uitkomt op een optimaal rendement.

De prijs infraroodverwarming is afhankelijk van het model, merk en vermogen. Je hebt al kleine industriële straler voor een paar honderd euro. Dit kan vervolgens oplopen tot een hoog vermogen en krachtige infrarood straler van ruim 1.000 euro. Vraag ons naar de mogelijkheden van industriële stralers. 

Het beste rendement elektrische verwarming behaal je door een professionele installatie. De installateur berekent voor het industrieel gebouw het vereiste vermogen en de beste positie per zone. Bij de installatie moet rekening worden gehouden met een vrije uitstraling. Obstructie vermindert namelijk het rendement.

Industriële verwarming voor diverse toepassingen zoals magazijnen, bedrijfshallen, loodsen en garages. De industriële verwarming infrarood is geschikt voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen. Denk hierbij aan vochtige, stoffen of natte werkplaatsen. Alsmede voor explosie gevaarlijke omgevingen, zoals een ATEX-zone.

Werkplaats verwarming met infrarood is een zuinige en duurzame oplossing om deze ruimte te voorzien van aangename warmte. Allereerst verwarm je hiermee iedere werkplaats direct. Ten tweede verwarm je alleen de zone waar het nodig is. Bij zone gericht verwarmen gaat er aanzienlijk minder warmte verloren. 

Mobiele infrarood verwarming met korte golf stralen verwarmt de plek die je wenst. Met onze mobiele infrarood verwarming heb je daardoor de zon binnen handbereik. Flexibel werken met een verplaatsbare infrarood verwarming voor industriële ruimtes. Op deze wijze verwarm je zuinig de lokale werkplekken.

Garage verwarming met infrarood straling is energiezuinig en comfortabel warm. Bij een garage werkplaats is er een continue toevoer van koude lucht. Het heeft geen zin om een luchtverwarming aan te zetten. Infrarood garage verwarming is niet gevoelig voor tocht. Je verwarmt direct de plek waar je aan het werk bent.

Onze industriële loods verwarming is ontwikkeld voor gebruik in grote loodsen. De korte infraroodgolf loods verwarming verwarmt niet alleen de werkplek, maar ook de opslaggoederen. Eigenlijk is er maar één goede oplossing om deze ruimte te voorzien van warmte, namelijk met de infrarood loods verwarming.