logo industriele verwarming klein

Projecten

Projecten portfolio industriële verwarming

Al veel noemenswaardige projecten hebben wij mogen voltooien met onze industriële verwarming oplossingen. Een aantal van onze projecten hebben wij hier onder weergegeven. 

Wil je meer informatie over hoe wij jouw industriële panden en projecten energiezuinig kunnen verwarmen met infrarood straling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je advies, maken een warmteplan op en kostenberekening. 

Op deze projecten pagina staat slechts een greep uit de opgeleverde projecten van onze klanten. Heb je specifieke vragen of wil je de infrarood warmte zelf eens ervaren? Neem dan contact met ons op. 

Ervaar de werking van de industriële verwarming infrarood zelf en maak een kennismakingsafspraak met ons. Het is ook mogelijk om bij jou op locatie af te spreken.We kijken er naar uit om je meer te vertellen over onze systemen en toebehoren. 

Wil je meer weten over onze zuinige en duurzame infrarood stralers voor jouw projecten? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we wat de beste optie is om jouw industrieel project te verwarmen met infrarood heaters. 

Industriële infrarood stralers

Onze verwarming systemen gebruiken de krachtige infraroodstralen die een aangename en hoge en lage temperatuur bereiken. Zowel de objecten als de personen worden direct opgewarmd.  De industriële verwarming maakt gebruik van de korte golf infraroodstraling. 

Dit zijn de halogeen heaters, welke een hoog stralingsrendement hebben. De sterke warme stralen worden niet beïnvloed door luchtbeweging. Daardoor zijn ze tevens geschikt voor gebruik in ruimtes die niet volledig zijn afgesloten. 

Magazijn, loods, bedrijfshal, kantoren, werkplaats, garage, ATEX zone of industriehal verwarmen met de industriële verwarming. Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw projecten te verwarmen met de gezonde infraroodstralen. 

De voordelen van industriële verwarming

Industriële verwarming brengt vele voordelen met zich mee. Het is een energiezuinig en duurzaam verwarming systeem in gebruik. Je bespaart tot wel 80% op de bedrijfskosten Infrarood stralers hebben geen opwarmtijd nodig, zodat je direct geniet van de aangename warmte. 

Industriële infrarood verwarming heeft geen onderhoud nodig, de installatie is snel en je hebt instant warmte. Het systeem stuur je eenvoudig aan met de thermostaat. Tevens ook te combineren met zonnepanelen. Zuinig, betrouwbaar en snel verwarmen. 

Project foto's industriële verwarming