logo industriele verwarming klein

Meest gestelde vragen industrie verwarming

FAQ vraag en antwoord

Industriele verwarming

Een industriële verwarming is een heater die gebruik maakt van korte golf infraroodstraling. Onze industriële verwarming range bevat wand gemonteerde en draagbare verwarming modellen. Geschikt voor zone- en ruimteverwarming in een industrieel pand. 

Je kiest voor industriële verwarming omdat je kosten wilt besparen. Onze elektrische infrarood heaters zijn zeer efficiënt en zetten 93% van de energie om in warmte. Dit is een extreem hoog niveau van energie conversie. 

Industriële verwarming is geschikt voor bezitters van industriële panden, zoals magazijnen, loodsen, bedrijfshallen en garages. Voor wie een industrieel pand of een werkplek wil verwarmen zijn onze industriële heaters perfect in te zetten. Directe kostenbesparing.

Onze industriële verwarming met infrarood zijn geschikt voor gebruik onder zware omstandigheden. Zoals vochtige, natte en stoffige werkplaatsen. Onze infrarood stralers zijn ATEX goedgekeurd en dus ook in te zetten bij explosieve gevaarlijke omgevingen. 

Industriële verwarming werkt met kwarts halogeen korte infraroodstralen. Dit betekent dat ze krachtig zijn en daarnaast direct werken omdat de IR straler geen opwarmtijd behoeft. De infrarood verwarming warmt direct de objecten en mensen in de loods op. 

industriele verwarming garage

Werkplaats verwarming

Werkplaats verwarming is een verwarming die werkt met de korte golf infraroodstraling. Deze onschadelijke infraroodstralen zijn niet gevoelig voor tocht en verwarmt heel gericht een zone op, zoals een werkplaats.

Een werkplaats verwarming warmt op een energiezuinige manier de werkplek op. Door zone gericht te verwarmen hoef je niet de hele industriële ruimte te voorzien van warmte. Met werkplaats verwarming bespaar je daardoor al snel 80% op de verwarmingskosten.

Werkplaats verwarming is geschikt voor wie een werkplek in een industrieel pand wil voorzien van warmte. De korte golf infrarood werkplaats verwarming is niet gevoelig voor tocht, waardoor je heel gericht een zone in een werkplaats verwarmt.

 

Werkplaats verwarming kan je bij ons kopen. Vraag online een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Tevens kan je de werkplaats verwarming kopen in onze winkels in de Benelux of in onze online webshop.

Werkplaats verwarming werkt met korte golf infrarood straling. Je kan infrarood straling vergelijken met de zonnestralen. De infraroodstralen warmen niet de luchtmassa op, maar direct de objecten en mensen waarmee de ir-straling mee in contact komt. 

industriele verwarming industriehal

Garage verwarming

Een garage verwarming warmt de ruimte op een effectieve en efficiënte wijze op. Geen luidruchtige en dure luchtblazer, maar infrarood stralers die plaatselijk de garage verwarmen. Verkrijgbaar in monteerbare en draagbare modellen.

Garage verwarming is efficiënt omdat het maar liefst 93% van de energie omzet in infrarood warmte. Het warmt niet de lucht op, maar de objecten en mensen. Hierdoor gaat er geen warmte verloren door openstaande deuren. Ook is garage verwarming niet windgevoelig.

Garage verwarming is geschikt voor garagehouders die op een efficiënte en duurzame wijze het industrieel pand willen verwarmen. Garage verwarming infrarood werkt op elektriciteit, waardoor je niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen. 

De garage verwarming plaats je daar waar de warmte gewenst is. Je kan de garage verwarming aan het plafond of wand monteren. Tevens zijn er mobiele infrarood modellen verkrijgbaar. Deze zijn flexibel en plaats je eenvoudig bij de werkplek waar de warmte hard nodig is.

Garage verwarming installeer je eenvoudig aan het plafond of wand. Standaard zijn de infrarood stralers voorzien van ophangpunten voor pendel montage aan een ketting of kabel. Onze installatiedienst monteert de garage verwarming vakkundig voor jou. 

industriële elektrische verwarming

Industriehal verwarming

Industriehal verwarming is een systeem dat gebruik maakt van infraroodstraling. De industriehal verwarming warmt niet de lucht, maar de objecten en mensen direct op. Onze korte golf halogeen stralers zetten 93% van de energie om in warmte.

Industriehal verwarming koop je omdat je wilt besparen op de verwarmingskosten. Een industriehal verwarmen met lucht is erg kostbaar. Met infrarood verwarming warm je alleen de zone op waar de warmte nodig is, zoals werkplekken. Je bespaart zo’n 80% op de kosten. 

Industriehal verwarming is geschikt voor degene die een grote hal op een zuinige en duurzame wijze willen verwarmen. Infrarood verwarming heeft tevens geen onderhoud nodig, omdat de ir heater geen draaiende onderdelen heeft. Dit scheelt in de kosten.

De industriehal verwarming plaats je daar waar de warmte gewenst is. Je kan de gehele hal verwarmen of alleen een zone. De infrarood verwarming monteer je aan het plafond of wand. Tevens zijn er mobiele infrarood modellen verkrijgbaar. Flexibel in te zetten.

De infrarood elementen van de industriehal verwarming heeft een levensduur van 5.000 tot 7.000 uren, bij een volledige output op vol vermogen. Regel de infrarood straler met onze Energy comfort controller zodat ze nog langer mee gaan. 

industriele verwarming plafond industrie

Elektrische verwarming

Industriële elektrische verwarming is een zeer zuinige infrarood straler. De verwarming werkt middel elektriciteit waarbij de energie voor maar liefst 93% wordt omgezet in warmte. Geschikt voor ruimte- en zoneverwarming voor bijvoorbeeld magazijn, loods of bedrijfshal. 

Industriële elektrische verwarming is duurzaam omdat de straler een hoog rendement haalt. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet naar instant warmte. Gebruik altijd groene stroom zodat je het milieu niet belast. Plaats eventueel zonnepanelen.

Industriële elektrische verwarming is voor bedrijven die een industrieel pand energiezuinig willen verwarmen. Een hal of loods is vaak niet goed geïsoleerd. Verwarmen met warme lucht is daarom zeer kostbaar. Infrarood is daarentegen goedkoop en efficiënt.

Een industriële elektrische verwarming kan je eenvoudig bij ons kopen. Vraag online een offerte aan en wij nemen direct contact met je op. Tevens kan je de infrarood heaters kopen in één van onze 30 showrooms in de Benelux of in onze online webshop. 

De infrarood elementen van de industriële elektrische verwarming heeft een levensduur van 5 tot 7 duizend uren. Dit bij een volledige output op vol vermogen. Wanneer je de ir straler regelt met onze Energy comfort controller gaan ze nog langer mee.

industriele verwarming plafond

Loods verwarming

Een loods verwarming is een korte golf infrarood straler die de objecten en mensen in de ruimte op een directe manier verwarmd. Met een korte golf infrarood verwarming creëer je een instant warmte, daar waar je het effectief nodig hebt. 

Loods verwarming is voordelig in gebruik omdat de korte golf infrarood straler de objecten en mensen op een direct manier verwarmd. Voor een instant warmte met korte golf volstaat al een vermogen van 100 Watt per m2. Dit is ongezien laag voor een industrieel gebouw. 

De infrarood loods verwarming is geschikt voor zware en lichte constructie loodsen. En niet alleen voor assemblage loodsen maar ook in werkplaatsen. Daarnaast zijn is de infrarood warmte gezond voor de mensen die er werken. Een schoon binnenklimaat.

Loods verwarming koop je bij de grootste en beste infrarood verwarming winkel in de Benelux, Industriële Verwarming. Wij bieden industriële heaters aan voor onder andere loodsen, magazijnen en bedrijfshallen. Vraag nu een offerte aan.

Loods verwarming werkt met kwarts halogeen korte infrarood stralen. Dit betekent dat ze krachtig zijn en daarnaast direct werken omdat de heater geen opwarmtijd behoeft. De infrarood verwarming warmt direct de objecten en mensen in de loods op. 

loods magazijn verwarming

Magazijn verwarming

Magazijn verwarming is een heater die gebruikt maakt van korte golf infraroodstralen. Deze infrarood magazijn verwarming verwarmt de ruimte op een zeer efficiënte en effectieve manier. Je bespaart tot wel 80% op de verwarmingskosten. Duurzaam in gebruik. 

Je wilt magazijn verwarming aanschaffen omdat je van de geld verslindende luchtblazers af wilt en duurzaam wilt verwarmen. Deze luchtverwarmers werken vaak op basis van fossiele brandstoffen. Daarom wil jij jouw magazijn verwarmen met duurzame infrarood heaters. 

Magazijn verwarming is ideaal voor diegene die hun bedrijfspand op een zuinige en effectieve wijze willen verwarmen. De korte golf infrarood stralers verwarmen niet alleen de werkplek, maar ook de opslaggoederen in het magazijn. Je bespaart zo’n 80% op de kosten.

Magazijn verwarming koop je bij ons. Wij zijn de grootste en beste infrarood verwarming groothandel in de Benelux. Wij bieden industriële heaters aan voor industriële panden. Vraag nu een offerte aan. Ook kan je online in de webshop onze producten kopen.

De magazijn verwarming installeer je aan de wand of het plafond op tenminste 3 meter tot 10 meter hoogte. Je hebt hierdoor een groot warmtebereik en het is tevens de veilige afstand voor de korte golf straler. Vraag onze installatiedienst om een vakkundige montage. 

mobiele verwarming in de industrie

Mobiele verwarming

Mobiele infrarood verwarming is een heater die je kan verplaatsen. De infrarood straler staat op een stevige voet, eventueel met wieltjes, waardoor je de verwarming makkelijk kan verzetten. Daar waar de warmte hard nodig is. 

Een mobiele infrarood verwarming is heel handig voor het snel verwarmen van een zone of werkplek in een industrieel pand. De verwarming is gemakkelijk te verplaatsen naar de plek waar jij de warmte nodig hebt. 

Een mobiele infrarood verwarming is geschikt voor personen die op verschillende plekken werken waar warmte nodig is. Zoals in een loods of bedrijfshal. Je neemt de mobiele infrarood verwarming mee naar de plek die jij wilt voorzien van warmte. 

Een mobiele infrarood verwarming koop je bij de grootse infrarood verwarming leverancier van de Benelux, Industriële Verwarming. Koop online onze infrarood systemen of kom langs bij één van onze 30 winkels. Ook kan je online direct een offerte aanvragen. 

Een mobiele infrarood verwarming werkt direct. De mobiele infrarood straler werkt namelijk met de korte golf infraroodstraling, welke geen opwarmtijd heeft. Je geniet daardoor direct van de heerlijke onschadelijke infrarood warmte. 

Industriele verwarming werkplaats magazijn verwarming industriehal bedrijfshal bedrijfsruimte industrie verwarming

Verwarming bedrijfshal

Een verwarming bedrijfshal is een infrarood straler die gebruik maakt van korte golf infrarood. Deze zogenoemde ir-a straling is onschadelijk en niet gevoelig voor tocht. Zeer geschikt voor het verwarmen van niet goed geïsoleerde bedrijfshallen.

Je kiest voor een verwarming bedrijfshal omdat deze energiezuinig is. Je bespaart met een elektrische infrarood verwarming tot wel 80% op de bedrijfskosten. Daarnaast is een infrarood straler niet gevoelig voor tocht, waardoor je efficiënt de bedrijfshal verwarmd. 

Een verwarming bedrijfshal is geschikt voor iedereen die op een duurzame en efficiënte manier zijn bedrijfshal wil verwarmen. De krachtige infraroodstralers kunnen met gemak een grote hal verwarmen. Ook voor zone verwarming is een ir heater geschikt.

Een verwarming bedrijfshal kan je eenvoudig bij ons kopen. Vraag online een offerte aan en wij nemen direct contact met je op. Tevens kan je de verwarming voor bedrijfshal kopen in één van onze 30 showrooms in de Benelux of in onze online webshop. 

Een verwarming bedrijfshal installeer je aan het plafond of de wand. De monteerbare modellen worden geleverd met een stevige ophangbeugel. Standaard zijn de infrarood stralers voorzien van ophangpunten voor pendel montage aan een ketting of kabel. 

industriele verwarming loods infrarood

Berekening Infrarood

Een berekening laten maken van infrarood verwarming voor jouw industrieel gebouw is van belang. Om een industriële verwarming goed te laten werken, moet deze exact worden berekend. De positie van stralers is van belang, evenals de grootte en het vermogen. Tevens hoe de industriële ruimte eruit ziet. 

Berekening infrarood verwarming, onze specialiteit. Voor de berekening en planning van jouw infrarood verwarming kunnen wij je prima ondersteunen. Van a tot z maken wij een berekening voor jouw bedrijfshal, loods of magazijn. 

Bij Industriële Verwarming kan je een op maat gemaakte infrarood offerte ontvangen. Wij leveren je een heldere en vrijblijvende offerte op maat, zonder verborgen kosten. Wij voorzien je van alle informatie die je nodig hebt om jouw industrieel pand energiezuinig en CO2 vrij te verwarmen.

Een installateur elektrische verwarming schakel je in wanneer je kiest voor infrarood verwarming in jouw industrieel gebouw. De installateur berekent voor jou welk vermogen je nodig hebt en welk type straler het meest geschikt is voor welke zone en ruimte. Zodat je uitkomt op een optimaal rendement.

De prijs infraroodverwarming is afhankelijk van het model, merk en vermogen. Je hebt al kleine industriële straler voor een paar honderd euro. Dit kan vervolgens oplopen tot een hoog vermogen en krachtige infrarood straler van ruim 1.000 euro. Vraag ons naar de mogelijkheden van industriële stralers. 

Het beste rendement elektrische verwarming behaal je door een professionele installatie. De installateur berekent voor het industrieel gebouw het vereiste vermogen en de beste positie per zone. Bij de installatie moet rekening worden gehouden met een vrije uitstraling. Obstructie vermindert namelijk het rendement.